| NOV PES | |
|
+17Katk. Kopek. cotton candy lucy najchy yaya blue anncii.^^ Maša husky lover Alja. metulchk friga tjaša123 Urška Samojedka Nala emma** 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 9:40 pm | |
| Js se tudi čisto strinjam. Še če te prime kakšen tak fleš ko mene. | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 10:06 pm | |
| Enako se strinjam jaz z yaya, žal je pač tako. [jaz ubistvu če delam za šolo grem ob devetih delat za šolo delam do enajstih, da sem pač tisti čas lahko s psom; ko je dan]. res je to malo neprimeren čas, bolje, da ko končaš z gimnazijo, čeprav te razumem kako ti je. Me ma prav tako zanima kaj te moti na borderki= (: | |
|
| |
lucy Mlad pes
Število prispevkov : 935 Age : 28 Registration date : 08/05/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 10:29 pm | |
| Jaz se tudi strnjam z yayo. na mojo in prav tako Bonieno žalost, mi zmankuje časa za Boni. pa ponavadi dokaj hitro pridem iz šole. dvakrat na teden hodim na bbh, enkrat tedensko imamo še nekaj za obiske, pa če bi hotela trenirat še agility, bi bila vsak dan na poligonu po min. 2uri. Sploh pa si ne predstavljam, da bi imela enega hiperaktivca doma, Boni vsaj zna počakat in ji čisto paše, če kakšen dan ne greva na dooolg sprehod, ampak se crklja pri meni. Glede pasme psa pa menim, da moraš spoznati veliko predstavnikov ene pasme. namreč ni 2 psov ki bi si bila karakterno enaka. meni so se borderji zamerili zaradi dveh napadalnih psov in male šole, čisto sem se pa zaljubila v Mišo(borederko od trenerjev agija). me je res navdušila. Sama pa ne bi imela polarca. meni se zdijo dokaj zafrknjeni za vzgojo, imajo težak karakter, radi kam uidejo. nevem no, predlagam da se dobro pozanimaš pred nakupom polarca, sploh pa glede na to, če predvidevama da si tudi zasedena veliko časa in greš čez leto dni v srednjo šolo, kjer bo še manj časa... je za razmislit, vsekakor. | |
|
| |
Samojedka Nala Mlad pes
Število prispevkov : 475 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 11/04/2009
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 10:29 pm | |
| Se strinjam z Yaya.Res me je strah,da ne boš imela dovolj časa,veliko pasjih lastnikov je opustilo agiliti zaradi pomanjkanja časa.Če se prav spomnim mora pes imeti opravljeno šolo,da se lahko vpiše v agility,tako,da res še enkrat premisli če boš imela čas za psa.Pes je odgovornost in to velika,ki potrebuje veliko ukvarjanja,nege,ljubezni itd. | |
|
| |
emma** Mlad pes
Število prispevkov : 419 Age : 28 Kraj : kranj Registration date : 29/08/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 11:12 pm | |
| yaya to si res lepo povedala... Moja želja za psa je neskončna...Vendar če dobro pomislim je res, za psa bolje da ga nimam, kajti, res ni rečeno do bo vsak dan čas za doolg sprehod, po svoje pa, tudi Doni je rabil ogromno gibanja, in sem mu ga tudi dajala. Vsako jutro sem ustajala ob pol 5 ter ga peljala na sprehod za eno ali dve uri (kajti doni je že ob štirih skakal po moji postelji )ter ga peljala na 1-2 uren sprehod. Čez dan sva se igrala ter šla na malo krajši sprehod ( sicer to je min. ena ura) ter sem mu veliko metala žogico po polju. Po kosilu je imel počitek, potem tam nekje vmes (3-4) sva se večino igrala, ob recimo 5,6 ali sedmih pa sva šla no dolg sprehod (najman 2 uri). Tako, zanj se je vedno našel čas . res je bil malo prenatrpan urnik (zame) pa vendar, z njim sem se počutila brezskrbna. Tisti čas sprehodov sem oboževala, kajti ko si z svojim pasjim ljubčkom res lahko vse odmisliš. | |
|
| |
lucy Mlad pes
Število prispevkov : 935 Age : 28 Registration date : 08/05/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 11:18 pm | |
| Sama sem 4 leta čakala na svojo psičko. ker v prejšni hiši ni bilo pogojev za psa, smo se skupaj odločili, da ko se preselimo dobimo psa. pa sem do takrat skrbela pa stričevo psičko in vmes šparala denar, hodila k Rox, kjer mi je tudi Sandra veliko povedala o psih.... Se splača počakati, vsak meni se je. | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 11:21 pm | |
| vem kako je to ko čakaš na psa... jaz ne da nisem imela pogojev, ampak pač tečni stari, sej je oli čisto ok pa to, samo ne ok za mene, ni bil pes za mene, čeprav sem si od kar sem se zavedala da živim želela zlatega prinašalca. >< | |
|
| |
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 11:24 pm | |
| Zakaj te pa ni navdušil border collie? | |
|
| |
emma** Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Pon Apr 13, 2009 11:34 pm | |
| glejte bilo je tako.. s sestrično sva prišle in že takoj mi je padla v oči, vendar po delu z njo mi je vse nekam padlo. Imela je zelo slab karakter Za vsako stvar ki jo ni hotela se je vsedla na tla in začela tuliti .. saj vem da vsi še zdaleč niso taki vendar tale danes je na me naredila zelo slab vtis .. saj ne pravim da mi niso všeč samo tale danes me je čisto odvrnila. Imela je tudi razno razne te svoje fore.. no ja da nebom preveč govorila, vendar saj tudi lastnica ne skrbi prav vredu zanjo. Danes sem tam ostala odprtih ust... bom morala iti kam kjer imajo psi dobre lastnike kajti tole deročo lastnico sem še jaz teško prenašala (uboga borderka ) | |
|
| |
Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 7:42 am | |
| kaj pa če se psica goni in je tečna? samo ugibam >< sicer pa še nisem slišala za takega borderja, verjetno ji je lastnica ko je bila mladiček popoščala pri stvareh npr. mu rečeš en ukaz pol pa ona ni hotla pa ji je kr ono kar je nardila nagradila. [sicer samo ugibam, ampak lahko bi bilo to] | |
|
| |
emma** Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 4:47 pm | |
| ja res je. sem se sedaj še malo bolj pozanimala o lastnici menda se z to psičko ko je bila mladiček skoraj nič ni ukvarjala, sedaj ko pa je stara mislim da že 4 leta, se pa z njo ukvarja vsak dan, vendar pravijo da je psičko lahko bi rekla že #zasrala" Lp. Ema | |
|
| |
Samojedka Nala Mlad pes
Število prispevkov : 475 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 11/04/2009
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 4:56 pm | |
| No škoda,ker verjamem,da bi se iz te kužike lahko razvila zelo,zelo pametna psička,ki nebi delala problemov Ampak sem vseeno vesela,da se vsaj sedaj ukvarja z njo Čeprav bi se mogla že prej. | |
|
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 5:16 pm | |
| Tam kjer je volja je tudi čas. In mislim, če si psa res želiš in imaš voljo in vse kar je potrebno ti sploh ni problema skrajšat čas oz. se nekako prilagodit. Zato rabiš tudi primerno pasmo in ja, tisti, ki imajo že nasploh probleme z učenjem itak brezveze, da si kaj kupujejo, če morajo za knjigami preživeti 4ure na dan pa jim vseeno ni nič jasno. Se pa pozna razlika in ni lahko shajati z šolo in psom hkrati. | |
|
| |
emma** Mlad pes
| |
| |
tjaša123 Mladiček
Število prispevkov : 281 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 16/02/2009
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 7:35 pm | |
| | |
|
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
emma** Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 7:54 pm | |
| ja mačko že imam res si želim kuža... no saj bom ševidela kako bo šlo vse skupaj in kam bom šla naprej tako da je še vse v zraku | |
|
| |
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 7:56 pm | |
| Usaj to počakaj da vidiš kam greš naprej ja. Če si kje u bližini doma in takoj po šoli prideš domou bi po usej vrjetnosti čist uredu sfolgala. | |
|
| |
emma** Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 9:25 pm | |
| mhm | |
|
| |
yaya Mladiček
Število prispevkov : 191 Age : 30 Registration date : 21/01/2009
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 9:30 pm | |
| pomoje tudi počakaj vsaj prvi letnik, da vidiš vsaj približno kako je, saj vem, da je v višjih letnikih težje a imaš vsaj eno predstavo kako vse to zgleda. sploh če greš v dom se ti absolutno ne splača. recimo sama nevem točno kdaj bom v gimnaziji prišla domov in podobne stvari, tako da se splača počakat. boš pa potem maximalno s svojim psom uživala. če rečem še za sebe, sem tudi malo skeptična, kako bi sploh sprejeli drugega psa. mislim, se mi zdi, da bo potem Luna nekako "zapostavljena", ker je teško uskladiti čas, ki ga posvečaš dvema psoma, a to je že druga tema. | |
|
| |
emma** Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 9:52 pm | |
| ja res je.. bom raje počakala še nekaj let ter potem imela maksimalen užitek | |
|
| |
tjaša123 Mladiček
Število prispevkov : 281 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 16/02/2009
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Tor Apr 14, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
| |
emma** Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Sre Apr 15, 2009 7:21 am | |
| mhm.. to je res lepo jas pa sprehajam sosedovega, kajti gospa ki ga ima je močno bolana in se nemore prav preveč ukvarjati z njim, star pa je šele 3 leta | |
|
| |
emma** Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Sre Apr 15, 2009 7:21 am | |
| pa občasno hodimo tudi v horjul | |
|
| |
yaya Mladiček
Število prispevkov : 191 Age : 30 Registration date : 21/01/2009
| Naslov sporočila: Re: NOV PES Sre Apr 15, 2009 4:48 pm | |
| no vidiš, potem pa ni tako hudo je pa res, da noben drug pes ne more prekositi psa ki je tvoj. ti kar sprehajaj sosedovega itd., je pa res, da se z močno željo da vse, je pa ekstremno težko. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: NOV PES | |
| |
|
| |
| NOV PES | |
|