Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortal Malo Po GalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Meni

Latest topics
» kratkodlaki border colli
Moje živalce EmptyTor Jun 17, 2014 1:10 pm by airedale10

» Mačji triki
Moje živalce EmptyPet Mar 08, 2013 5:14 pm by ursa1234

» Nekaj o rodovniku & izbira primernega vzreditelja
Moje živalce EmptyČet Feb 28, 2013 5:21 pm by airedale10

» Moje živalce
Moje živalce EmptyNed Feb 10, 2013 6:15 pm by airedale10

» Berny
Moje živalce EmptySob Jul 21, 2012 3:52 pm by berny&zala

» Labradorec [Labrador Retiever]
Moje živalce EmptyPon Jun 25, 2012 3:31 pm by Hov-hov

» Sindy*
Moje živalce EmptyPon Jun 18, 2012 9:08 pm by momokika

» How.<3
Moje živalce EmptyPon Jun 18, 2012 9:05 pm by momokika

» Piramida
Moje živalce EmptyPon Jun 18, 2012 5:45 pm by momokika

Moje živalce

Go down 
AvtorSporočilo
airedale10
Mladiček
airedale10

Število prispevkov : 96
Registration date : 02/01/2010

Moje živalce Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Moje živalce   Moje živalce EmptyNed Jan 01, 2012 10:57 pm

Dix
Dix je ubistvu uradno sestrin pes, ampak živi pri starih starših in oni vsakodnevno skrbijo zanj. Ga pa seveda redno obiskujemo! Je 6 letni mešanček z zlatim prinašalcem, rojstni dan ima 1.9. Ne poznam ravno njegove preteklosti (ni bil kupljen odgovorno), ampak baje je bila njegova mama rodovniška ZP-jka. Živi pa zunaj, na žalost (še) na verigi, čeprav mu ni hudega, je za vse poskrbljeno. Je živahen, rad hodi na sprehode. Od majhnega ga nismo dobro zgojili, zdaj pa se jaz ubadam s temi problemi. Super bi bil za agility, ampak ker ne mara drugih psov delava le domačega. Poskušam tudi s frizbijem, se še uči. Zna trikce: sedi, prostor, čakaj, tam, sem, poleg, zavrti, hop (čez mene, čez oviro, v zrak...), slalom med nogami... Je precej cartljiv, ponavadi še preveč in se cel zbaše v naročje.
slikca
slikca
slikca
slikca
slikca
slikca
slikca
Dino
Je pes sosedov. Ima 2 leti (roj. dan enkrat avgusta) in je rodovniški kratkodlaki jazbečar. Ima opravljen PNZ za jamarja in redno hodi na love. Obožuje to delo! Jaz ga vsak dan peljam na sprehod, ga učim trike, se igram z njim, ga negujem... Sva res povezana, kot bi bil moj saj sva skupaj že 2 leti. Učim ga trike: zna jih čez 50 pa ne bom naštevala (seznam bom objavila v temi trikci). Rad se igra igro vlečenja ter razne igre pri katerih uporablja nos. Je zelo zmogljiv za takega psa, gre na veliko sprehodov... Zelo rad laja.Živi v pesjaku za blokom. Slik ne bom dajala ker ni moj da ne bo kaj narobe. Je pa rjave barve tako za info.

Kiki

Je edina čisto moja žival in ga imam seveda zelo rada. Je muc mešanček, ima 1 leto in pol. Rojstni dan ima 10 aprila, ima sestrico Čupo (predstavljena v nadaljevanju), njegova mama pa je siva muca sosede starih staršev. Je izključno notranji muc (izjema namrežen balkon) in živi z nami v bloku. Mu tako življenje čisto ugaja. Je zelo len muc. Večino dneva prespi, se oa zvečer razživi in takrat so same dirke po stanovanju. Včasih pride spati v naročje, a to ni tako pogosto, drugače pa ni tako cartljiv kot nekatere mačke. Učim ga trike s klikerjem: zna sedi, tačko, drugo, dotik, fuj, dvigni pa še kak bi se našel. Je kastriran.
slikca
slikca
slikca

Čupa
Je Kikijeva sestrica, zato večina podatkov velja tudi zanjo. Uradno je sicer sestrina ampak itak živimo skupaj in jo imam enako rada. Ona ni tako lena kot Kiki - sicer celo jutro prespi, potem pa se igra (posebej zvečer s Kikijem) in prosijači okoli nas. Nikoli ne pride v naročje (včasih je šla le pod oddejo k nam, zdaj pa še to ne ker sem jo enkrat nenamerno pohodila). Rada pa se 'dlesna' (tako pravim ko se z glavo, predvsem dlesnimi 'musa'). Je pa talent za prosijačenje in ko začne s svojim mijavkanjem ki pozneje postane zavijanje ponavadi doseže svoje.Učim jo s klikerjem: zna sedi, daj 5, touch - tač, kroži... Je sterilizirana. Pa še ena informacija - ko je bila majhna se je klicala Mea, pri 2 mesecih pa sem jo preimenovala. Je sterilizirana.
slikca
slikca
slikca
slikca
slikca

Mura
Je muca starih staršev. Je 7 letna mešanka. Enkrat je imela mladičke, zdaj pa je sterilizirana. Živi zunaj, zadnje čase pa je vedno več v hiši. Ko sem jaz pri njej gre ponavadi le opravit potrebo ven pa je že nazaj .Čeprav pride v naročje in vse je še vedno kar neodvisna. Rada se igra, pogosto pa kaj upleni in seveda prinese pokazat v hišo. Ogromno mijavka in je to že zelo nadležno Eden njenih mladičkov - Bučko je ostal pri nas. Čez približno 5 let pa smo ga peljali k veterinarju in nam je nekako pobegnil in nismo ga več našli. No Roj. dan pa je imel 1. aprila
slikca
slikca
slikca

Pejča

Je naša družinska želva rumenovratka. Živi v svojem velikem akvariju in ne potrebuje dosti ukvarjanja. Stara je kakih 5 let, ne vem natančno.Je požrešna in se rada sonči pod lučjo (dokler je Kiki dol ne spodi). No od nje ni tako veliko za pisati...
slikca
slikca
Nazaj na vrh Go down
airedale10
Mladiček
airedale10

Število prispevkov : 96
Registration date : 02/01/2010

Moje živalce Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Moje živalce   Moje živalce EmptyNed Feb 10, 2013 6:15 pm

Že dobro leto se nisem javila tukaj in v tem letu se je zgodilo veliko novega.
- Dixa žal ni več (od junija 2012). Jokam Jokam Evtanazirali smo ga, ker so težave z vedenjem (agresija) postale neobvladljive v tej situaciji in je bila to v teh razmerah skoraj edina rešitev. Jokam R.I.P.
- Dino je ubistvu resasti, ne kratkodlaki. Smejim se To sem ugotovila, ko sem dobila njegov rodovnik da bi ga prijavila na razstavo. Ni pa dovolj odlakan, zato bolj spominja na kratkodlakega če ne pogledaš dovolj natančno.
- Dino je ''dal čez'' tudi svojo prvo (in verjetno tudi zanjo) razstavo. Dobil je oceno prav dobro - je premalo odlakan in ima malo zvite prednje tačke navznoter. Sicer pa je to dobra ocena in več nisem pričakovala, na razstavo sem šla bolj ker me je zanimalo naj mu bodo napisali (v opis) ter da oba dobiva eno novo izkušnjo. Z mano je šel pogledat še na CAC Hrušica, ampak drugače ga raje pustim doma.
- V zgornjem postu sem se malo zmnotila glede Pejče - ima namreč najmanj 11 let.
- Tudi pri Dinotovi barvi zgoraj nisem bila natančna - je wild board oz. ''svinjski''. Jezik kažem
- Dino trikcev zna zdaj že kar precej, uporabljam kliker metodo in med učenjem oba uživava. Še ta mesec začneva tudi s pasjo šolo (priprave na b-bh v KD Ilirska Bistrica). Doma ga učim tudi rally obedience vaje.
- izvedela sem, da ima Dino rojstni dan 3.8. (skotil se je leta 2009)

Pa še marsikaj je novega, se je v tem letu nabralo preveč da bi zdaj vse napisala. smeh Tale video pa je naredila prijateljica Hana o Dinotu (niso to vsi triki ki jih zna):

In še fotkeeeee Waaaaw!
Moje živalce Img0072

Moje živalce Img0085

Moje živalce Img0076

Moje živalce Img0079

Moje živalce Img0087

Moje živalce Img0111

Moje živalce Img0084

Moje živalce Img0077

Moje živalce Img0089

Moje živalce Img0078

Moje živalce Img0082

Moje živalce Img0083

Moje živalce Img0091

Moje živalce Img0084

Moje živalce Img0104

Moje živalce Img0102

Moje živalce Img0096

Moje živalce Img0108

Moje živalce Img0103

Moje živalce Img0100

Moje živalce Img0097

Moje živalce P9180015

Moje živalce Img0013

Moje živalce Img0107

Moje živalce Img0099

Moje živalce Img0104

Vem, da jih je veliko, ampak ne morem skrčiti. Jezik kažem Še več pa jih je na moji spletni strani (greš pod posamezno žival in galerija)
Nazaj na vrh Go down

Moje živalce
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1