|
| RBD, tokio hotel , foxy teens | |
|
+12Urška metulchk blue lemurka Katek flo lucy COOKIE Maša Smrček Balu Alja. 16 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Smrček Mlad pes
Število prispevkov : 435 Age : 29 Registration date : 28/10/2008
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Tor Feb 03, 2009 3:27 pm | |
| | |
| | | Smrček Mlad pes
| | | | cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sre Feb 25, 2009 5:12 pm | |
| - Smrček je napisal/a:
- https://www.youtube.com/watch?v=bhKQuESkuKQ (kje je smeško ki omedleva??!! Za to temo bi ga rabl....
ajajaj kok je ta tipo suuuh :/ prou nč ga ni nker (no ja čupa ni všteta ) rokce ma take kt jz pomoje zapestje.. pa a sm prov vidla al ma kazalc res fobčutno dalši od sredinca? | |
| | | Smrček Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sre Feb 25, 2009 11:15 pm | |
| Ma ja... Tip je suh ja...Ampak je vseno luškan (Ko gledaš slike počitnic twinsov z Maldivov je razlika med Tomom in Billom ogromna! Un veliko več časa preživi v fitnesu... Ampak a veš pol če bi bil recmo nabildan nebi mogu nost takih cunc pa nebi bil BILL! takšn pač je, in fani ga imamo radi točno takega Imel je obdobje ko je jedel samo une nemške klobase in se je malo zredil... pa je bil vseeno luškan! ne, sme preučila njegove roke (že zdavnaj) in ima prste popolne (kot vse na njem) res pa je da ima zelo dolge... uporabne za veliko stvari Bom prilepila kakšno slikico... | |
| | | Smrček Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Čet Feb 26, 2009 12:25 am | |
| | |
| | | Katk. Mladiček
Število prispevkov : 270 Age : 28 Kraj : Ljubljana - Hrušica Registration date : 20/02/2009
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Čet Feb 26, 2009 2:59 pm | |
| Men so vse navedene skupine grozne. Bill mi je obupn, pa usi ostali tut... Mi ma pa Bill ful lepe roke, samo za žensko Mislm, lepe nohte ma, pa suhe prste pa to. | |
| | | Smrček Mlad pes
| | | | COOKIE Mladiček
Število prispevkov : 188 Age : 27 Kraj : ljubljana Registration date : 21/12/2008
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sob Feb 28, 2009 5:45 pm | |
| ja, no mogoče res malo pretirava...samo vseeno je itaq cute... | |
| | | Samojedka Nala Mlad pes
Število prispevkov : 475 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 11/04/2009
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sob Apr 11, 2009 4:39 pm | |
| Omg jaz obožujem Tokio Hotel,ker majo res takšne pesmi ko ti ful upanja dajo npr.Dont jump,wenn nicht mehr geht in bye your side Dostikrat so mi pomagale te pesmi npr. če imam slab dan in mislim na samomor si vedno vklopim dont jump in mi vedno,čisto vedno pomaga Druge skupine so mi bed.Sploh pa RBD | |
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Ned Apr 12, 2009 12:13 am | |
| No sedaj sem si malo prebrala komentarje.Nevem zakaj šinfate TH in se potem brezveze kregate,saj ima vsak svoj okus.Veste kaj bi bilo najboljše?Ne?Pa vam bom jas povedala npr.eden od vas napiše: " Joo kak jas sovražim TH!" ja pa kaj pustite ga pri miru ok?Vsak ima svoj okus in tega ne boste spremenili,pa čeprav bi si jas najraje lase populila kadar koga slišim,da TH šinfa...Pač pustitega pri miru in si v glavi govorite češ ,da si naj ta drugi mislijo kaj hočejo saj sami veste kaj vam je všeč.Naj vam bo vseeno ok?Pa pomoje ta tema ni odprta za to,da bomo žalili druge skupine ampak zato,da bomo malo ugotovili kaj kdo posluša.Jaz res obožujem TH in res nevem kaj bi brez njih zato vas lepo prosim,da ne šinfate TH-ja,ker me to potem žre teden ali celo več Vam pa nekaj predlagam glede TH-ja.Poglejte si to pesem,samo poglejte si jo in povejte če vam je všeč,vglavnem gre o otrocih,ki jih starši zapustijo potem pa nimajo doma in so tako sami itd.Poglejte si: https://www.youtube.com/watch?v=QXVAHxOsqOgAli pa naprimer by your side,ta pesem mi vedno,da upanje kadar sem v resnih težavah.Poje o tem,da ti bo vedno nekdo stal ob strani itd.Poglejte si tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=M6o5K-BAuioProsim poglejte si celo pesem,ker je refren zakon.Da me nebi slučajno zdaj kdo narobe razumel,ker sem vam dala ta link.To sem dala za to,da vam pokažem,da le niso tako slabi kot si mislite in da bi mogli prvo poznati dosti njihovih pesmi,da bi jih lahko začeli šinfati. lp | |
| | | Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Ned Apr 12, 2009 12:21 pm | |
| Sem pogledala oba linka..in še vedno imam isto mnenje. | |
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Ned Apr 12, 2009 12:54 pm | |
| No potem pa ti jz ne morem pomagati če neveš kaj je glasba(prosim brez zamere),no ta pesem forgotten children je vsem pri srcu celo mojima dvema učiteljicama Moja mama je čisto nora na to pesem No poleg tega pa nevem zakaj nekateri ljudje ocenjujejo po videzu in ker ma Bill takšen stil potem govorijo nevem kaj.Jaz pa sem drugačna jas imam rada drugačne ljudi,ker vem,da jih je treba sprejeti ne glede na to kakšen stil imajo.To sploh ni pomebno!Važno je ,da je tip prijazen,iskren itd.ne pa videz lol!Drugače pa ima res vsak svoj stil vendar jaz resnično nemaram,da ljudje sovražijo drugačne | |
| | | Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| | | | Smrček Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sre Apr 22, 2009 2:56 pm | |
| TApesem je bila tud men en čs najljubša...zdej si pa največkrat pržgem Tokio Hotel - Ich bin nicht ich Urša tud moje mnenje ostaja nespremenjeno...jebite se usi k nemarate THja | |
| | | Katek Admin
Število prispevkov : 941 Age : 28 Kraj : Slov. Konjice Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sre Apr 22, 2009 6:20 pm | |
| JEBITE SE USI K NE MARATE THJA? pa dej zrasti, jao. vedno bo k do k mu nebo ušečt tist kar je teb in ljudje smo pač različni. GET A LIFE! d00h. | |
| | | flo Mlad pes
Število prispevkov : 1208 Age : 29 Registration date : 24/05/2008
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sre Apr 22, 2009 6:49 pm | |
| - Samojedka Nala je napisal/a:
- No potem pa ti jz ne morem pomagati če neveš kaj je glasba
Ha, uredu a zdaj pa tisti ki ne poslušamo THja in nam ni všeč, pa nimamo Poima kaj je glasba? Poj pa raj poslušam *ostaloS****E* kokr pa TH. - Citiram :
- GET A LIFE!
Mhm se strinjammm! | |
| | | | blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sre Apr 22, 2009 10:36 pm | |
| Mah. Jst se v take debate ponavadi ne vmešavam ampak tole je pa že brezveze. Kao ''radi maste različne ljudi in take k majo drugačen okus'' pol se pa naj jebemo tisti k tokio hotela ne poslušamo al ka? Nevejo kaj je glasba? pa daaj, pol se pa človek sprašuje zaka te niti ne mika, da bi sploh poslušal TH-ker so že feni malo vsilešni (tk ko to pr nas na štajerskem pravimo, nevem kak se to slovensko napiše ) in pretiravajo. če bi jz napisala J*BI*E SE VSI K NE POSLUŠATE RBD (al foxyteens al ka pač) bi blo pa tak konc sveta menda... Brezveze... in tole je moj zadn post tuki. | |
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Sre Apr 22, 2009 11:07 pm | |
| No če jas poresnici povem nebi rekla nič če bi ti Blue rekla da se naj jebemo tisti,ki rbd ne poslušamo.Jas nisem taka,vendar pa priznam,da postanem razkačena če kdo TH šinfa,zato miu prosim ne zamerit če sem rekla kaj takega. | |
| | | Smrček Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens Čet Apr 23, 2009 4:24 pm | |
| jz sm samo napisala da je moje mnenje nespremenjeno | |
| | | Balu Mlad pes
| | | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens | |
| |
| | | | RBD, tokio hotel , foxy teens | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |