Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortal Malo Po GalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Meni

Latest topics
» kratkodlaki border colli
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyTor Jun 17, 2014 1:10 pm by airedale10

» Mačji triki
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPet Mar 08, 2013 5:14 pm by ursa1234

» Nekaj o rodovniku & izbira primernega vzreditelja
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyČet Feb 28, 2013 5:21 pm by airedale10

» Moje živalce
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyNed Feb 10, 2013 6:15 pm by airedale10

» Berny
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySob Jul 21, 2012 3:52 pm by berny&zala

» Labradorec [Labrador Retiever]
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Jun 25, 2012 3:31 pm by Hov-hov

» Sindy*
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Jun 18, 2012 9:08 pm by momokika

» How.<3
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Jun 18, 2012 9:05 pm by momokika

» Piramida
RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Jun 18, 2012 5:45 pm by momokika

RBD, tokio hotel , foxy teens

Go down 
+12
Urška
metulchk
blue
lemurka
Katek
flo
lucy
COOKIE
Maša
Smrček
Balu
Alja.
16 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
blue
Admin
blue

Število prispevkov : 2439
Registration date : 30/04/2008

RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySre Dec 31, 2008 10:09 pm

Balu je napisal/a:
Jaz tudi.

Lp

P.S. se zavedate da bo če nekaj ur novo leto? Waaaaw! Smejim se

Niti ne ker smo preveč spili. Smejim se Smejim se Smejim se Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
metulchk
Mlad pes
metulchk

Število prispevkov : 307
Kraj : Kranj
Registration date : 02/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySre Dec 31, 2008 10:34 pm

meni nobena od naštetih skupin ni všeč, če pa komu tule je, pa njegova stvar Srečen sej je fino da smo si različni a ne smeh sploh pa so v življenju tut obdobja, ki jih preprosto prerasteš in zapadeš v druge obsedenosti Jezik kažem

da bom še mal off
glede novega leta... a sem samo jaz, a letos res ni filinga, da so prazniki. za božič sploh ni bilo tistega božičnega vzdušja pa nič, sedaj je še manj... anyway, jaz okoli 10, 11 grem v mesto pa enkrat zjutraj nazaj. pa če je občutek ali pa pač ne Smejim se Smejim se

p.s. blue, če lahko tipkaš ti ni hudga Nasmejan Nasmejan Nasmejan

lp pa uživajte še zadnji večer v letu 2008 Kiss
Nazaj na vrh Go down
http://www.rozalias.com
Smrček
Mlad pes
Smrček

Število prispevkov : 435
Registration date : 28/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySre Dec 31, 2008 10:39 pm

Balu je napisal/a:
COOKIE je napisal/a:
v čem je potem fora,da si dala foxy teens če jih noben ne posluša?

Jz pa jih a veš? Obračam oči Pa u kontaktu sm tut z njimi waaa Obračam oči

jaz sem res mislila da jih noben ne posluša Sramežljiv u bistvu sploh nisem vedela da še obstajajo...

se pa v vsakem primeru podpišem pod Lucijin post (cookie)

TH jen ZAKON
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySre Dec 31, 2008 10:40 pm

COOKIE je napisal/a:
Balu je napisal/a:
COOKIE je napisal/a:
v čem je potem fora,da si dala foxy teens če jih noben ne posluša?

Jz pa jih a veš? Obračam oči Pa u kontaktu sm tut z njimi waaa Obračam oči
so what če si z njimi v kontaktu???itak so ene nule,k si hočejo utvart"kariero" in biti popularne...who cars...

ah Wink midve sva si v vsem tok podobne Srečen Srečen
Nazaj na vrh Go down
Urška
Mlad pes
Urška

Število prispevkov : 4259
Registration date : 04/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySre Dec 31, 2008 10:51 pm

metulchk je napisal/a:
meni nobena od naštetih skupin ni všeč, če pa komu tule je, pa njegova stvar Srečen sej je fino da smo si različni a ne smeh sploh pa so v življenju tut obdobja, ki jih preprosto prerasteš in zapadeš v druge obsedenosti Jezik kažem

da bom še mal off
glede novega leta... a sem samo jaz, a letos res ni filinga, da so prazniki. za božič sploh ni bilo tistega božičnega vzdušja pa nič, sedaj je še manj... anyway, jaz okoli 10, 11 grem v mesto pa enkrat zjutraj nazaj. pa če je občutek ali pa pač ne Smejim se Smejim se

p.s. blue, če lahko tipkaš ti ni hudga Nasmejan Nasmejan Nasmejan

lp pa uživajte še zadnji večer v letu 2008 Kiss

Se strinjam s tabo, glede teh skupin...
Imam pa tudi jaz občutek da ni nobenega božičnega vzdušja Žvižgač
Nazaj na vrh Go down
http://astor.slohosting.com/
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySre Dec 31, 2008 10:54 pm

mh meni se tudi nezdi preveč Božično Ne Jokam
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPet Jan 16, 2009 3:49 pm

AAaaaaaaoooooooojoooooooooojjjjjjjj Jokam Jokam

nove neuradne informacije

Na tujih forumih se na veliko šušlja, da je prišlo do internih virov, da naj bi glasbena založba od Tokio hotela rezervirala ogromno turnejo, ki bo letos potekala skozi Azijo in Avstralijo... Fantje naj bi imeli v teh državah že svojega managerja, ki skrbi za promocijo in sam "preboj" na tovrstna glasbena tržišča. Vse naj bi bilo že splanirano... torej naslednje leto NE samo Amerika, ampak tudi Azija in Avstralija

Fak*ng š*t... če je to res, potem res ni šans da bojo to leto v Slovenijo pršli
Za Evropo naj bi ble organizirane samo tiste večje države... ostale bojo takratko potegnile...

To sicer še ni uradno potrjeno... šlo naj bi le za neke informacije, ki jih je kao nekdo dobil od Universala...
Ampak sej... tud če mal pomislim, se mi kej tazga ne zdi nemogoče... Evropo so itak že zdauni osvojili... Ameriko tud... zdej jim je preostala le še Azija in Avstralija...
ok!! Jaz sem ful vesela da so tok uspešni Nasmejan Srečen glede na to da so nekaj posebnega so doživeli ogromen uspeh! Ali se zavedate da u bistvu oni bodo repotovali cel svet?!! Sicer nevidjo ravno veliko znamenitosti ampak vseeno! OHh v Slovenijo letos potem 100% nebodo prišli Jokam ker bi bili ful preveč obremenjeni... no ampak glede kako jih David Jost
(njihov manager) preganja je vse mogoče.... no malo sem žalostna glede na to koliko čaa jih Slovenija že posluša..... Ampak njim se bolj splača imeti nevem 3 koncerte na Dunaju (itak vse razprodano) kot pa enega v LJ! >v glavnem želim jim VELIKO sreče tudi tam! Nasmejan
Nazaj na vrh Go down
Balu
Mlad pes
Balu

Število prispevkov : 2338
Kraj : Radenci

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPet Jan 16, 2009 4:18 pm

Smrček je napisal/a:
AAaaaaaaoooooooojoooooooooojjjjjjjj Jokam Jokam

nove neuradne informacije

Na tujih forumih se na veliko šušlja, da je prišlo do internih virov, da naj bi glasbena založba od Tokio hotela rezervirala ogromno turnejo, ki bo letos potekala skozi Azijo in Avstralijo... Fantje naj bi imeli v teh državah že svojega managerja, ki skrbi za promocijo in sam "preboj" na tovrstna glasbena tržišča. Vse naj bi bilo že splanirano... torej naslednje leto NE samo Amerika, ampak tudi Azija in Avstralija

Fak*ng š*t... če je to res, potem res ni šans da bojo to leto v Slovenijo pršli
Za Evropo naj bi ble organizirane samo tiste večje države... ostale bojo takratko potegnile...

To sicer še ni uradno potrjeno... šlo naj bi le za neke informacije, ki jih je kao nekdo dobil od Universala...
Ampak sej... tud če mal pomislim, se mi kej tazga ne zdi nemogoče... Evropo so itak že zdauni osvojili... Ameriko tud... zdej jim je preostala le še Azija in Avstralija...
ok!! Jaz sem ful vesela da so tok uspešni Nasmejan Srečen glede na to da so nekaj posebnega so doživeli ogromen uspeh! Ali se zavedate da u bistvu oni bodo repotovali cel svet?!! Sicer nevidjo ravno veliko znamenitosti ampak vseeno! OHh v Slovenijo letos potem 100% nebodo prišli Jokam ker bi bili ful preveč obremenjeni... no ampak glede kako jih David Jost
(njihov manager) preganja je vse mogoče.... no malo sem žalostna glede na to koliko čaa jih Slovenija že posluša..... Ampak njim se bolj splača imeti nevem 3 koncerte na Dunaju (itak vse razprodano) kot pa enega v LJ! >v glavnem želim jim VELIKO sreče tudi tam! Nasmejan

RBD tudi Obračam oči Wink
Nazaj na vrh Go down
http://buldogbalu.jezakon.com
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPet Jan 16, 2009 4:20 pm

Nisem rekla da niso Wink

PS:zakaj so oni u bistvu sploh razpadl če jim je šlo tok ql?
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPet Jan 30, 2009 4:44 pm

iiiiiii!! še neki sem zvedela! pesem On the edge Je Bill napisal za eno dekle ki je umrlo... Jokam Jokam Koook lepoo od njega Jokam ! Sej oni majo ful tega.. ker pesem Don 't jump so napisal pa za une najstnikem ki mislijo da bi se ubili... Jokam Tokiči me zmeri presenetijo Srce V dobrem smislu... Ljubezen
Nazaj na vrh Go down
Balu
Mlad pes
Balu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPet Jan 30, 2009 4:56 pm

Anahi tudi Jezik kažem Obračam oči
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySob Jan 31, 2009 11:19 pm

Glej! jaz nisem rekla, da ona ni naredila tega... Wink

PS:Ševedno sem radovedna zakaj so razpadl...

PS2:Danes sem videla "knjigo" od Dulce marie Obračam oči
Nazaj na vrh Go down
Balu
Mlad pes
Balu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySob Jan 31, 2009 11:24 pm

Smrček je napisal/a:

2 se bosta bol posvetila igralstvu

Kaj pa manjka knjigi od Dul? Men je všeč Obračam oči
Nazaj na vrh Go down
COOKIE
Mladiček
COOKIE

Število prispevkov : 188
Kraj : ljubljana
Registration date : 21/12/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptySob Jan 31, 2009 11:58 pm

js sem jo tudi videla(ker sva bili skupaj v shopingu Srečen ),in ma zanima,kako sploh kaj razumeš,če je v španščini Wink ??? Kaj
Nazaj na vrh Go down
Balu
Mlad pes
Balu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyNed Feb 01, 2009 11:58 am

COOKIE je napisal/a:
js sem jo tudi videla(ker sva bili skupaj v shopingu Srečen ),in ma zanima,kako sploh kaj razumeš,če je v španščini Wink ??? Kaj

Malenkosti že razumem, drugače pa obstajajo slovarji pa si pogledaš ane Obračam oči
Nazaj na vrh Go down
COOKIE
Mladiček
COOKIE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyNed Feb 01, 2009 1:18 pm

ja no,saj te razumem...tudijaz bi za billovo kjigo porabila tudi ves teden,samo da bi jo "prebrala"(ubistvu prevedla) Srečen
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 4:20 pm

Balu je napisal/a:
Smrček je napisal/a:

2 se bosta bol posvetila igralstvu

Kaj pa manjka knjigi od Dul? Men je všeč Obračam oči

Ker u bistvu je narejena bl kt revija.... drugač se mi zdi pa da so notr teksti,ane? Huh COOKIE Billovo knjigo bi prevedl v Anglo pol pa še v SLOvo... Obračam oči Wink Ampak jz bi si kupla že uno v angli pol pa še v slovi... Ljubezen

Ej lucija a si vedela o čem govori pesem ''Reden''????!?!!? Waaaaw!

https://www.youtube.com/watch?v=36GTA7kXxYs

Waaaaw! Waaaaw! Waaaaw! Waaaaw! Waaaaw! Waaaaw! Waaaaw! TO je zihr Tom napisu! Ker veliko jih domneva da je Billy še devičnik Srce A ni HUDOOOOOOOOOO!?!?!?!
Nazaj na vrh Go down
COOKIE
Mladiček
COOKIE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:53 pm

nč posebnga sam tko mal...ekhm..
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 6:57 pm

Še malo natančnejši prevod... https://www.youtube.com/watch?v=OqDKsxtaBU4 Nasmejan Men je pa ful všeč! Čeprav je en del k je čis tko kt bi ga Bill napisu (Itak se on vedno kje vrine Hudič če veš kaj mislim Hudič )
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 7:13 pm

Al pa TO!! https://www.youtube.com/watch?v=_OyW3C9Xixw Smejim se Smejim se Ful smešn LOL!
''Hitler is dead!
yes Hitler has died!
Got hit in the head'' Smejim se Smejim se Res NORO!! Nasmejan Smejim se
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 7:34 pm

https://www.youtube.com/watch?v=bhKQuESkuKQ Ljubezen Srce (kje je smeško ki omedleva??!! Za to temo bi ga rabl....
Nazaj na vrh Go down
Balu
Mlad pes
Balu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 7:38 pm

Smrček je napisal/a:
https://www.youtube.com/watch?v=bhKQuESkuKQ Ljubezen Srce (kje je smeško ki omedleva??!! Za to temo bi ga rabl....

Ti že malo pretiravaš Obračam oči
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 7:42 pm

Zakaj? Smejim se
Nazaj na vrh Go down
Smrček
Mlad pes
Smrček

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 7:52 pm

Veš jaz sem pred THjem poslušala zelo malo glasbe... Ker preprosto ni bilo izvajalcev ki bi jih lahko poslušala 24ur... In tudi za TH se nisem mogla odločt... Enkrat se mi je zdel povprečno drugič pod povprečno, celo žalila sem Billa potem sem ene 20 preposlušala njihove pesmi in so mi postale blazno všeč! Res pa je da sem jaz v 1letu blazno spremenila vse! Stil imam čist drug! K sm bla mlajša sta prevladovali roza in te ''punčkaste barve'' nato ko sem si že sama zbrala stvari so bile na vrsti vse vrste modre ( Sramežljiv Sramežljiv Zmeden )zdaj pa ČRNAAAAAAA, teemnooo vijolčna, temno rdeča, temno zeleno tudi občasno oblečem! v glavnem temnejše barve.... In tudi zdaj ko na SLO TH forumu ugibamo kakšn bo nov album (bill se je baje čiiist spremenu-ampak on itak nemore bi grd) je veliko fanic rekl da jih prvo sploh niso marale pol so jim pa postal vizuelno in ''slušno'' fuuuul všečSmejim se
Nazaj na vrh Go down
sara
Mladiček
sara

Število prispevkov : 276
Kraj : Okolica Ajdovščine
Registration date : 10/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 EmptyPon Feb 02, 2009 9:04 pm

en filozof je enkrat napisal: "družina je gojišče sovraštva".
Nevem od kje mi nek občutek da se tle ne more skuhat nič drugega kot zamere in "grde" besede _=)
Nazaj na vrh Go down
http://www.freewebs.com/zlatkariva
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD, tokio hotel , foxy teens   RBD, tokio hotel , foxy teens - Page 2 Empty

Nazaj na vrh Go down

RBD, tokio hotel , foxy teens
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Tokio Hotel-moja predstavitev