| Trikci | |
|
+18Kopek. anncii.^^ Nina Samojedka Nala husky lover friga flo Larra lucy lemurka cotton candy Urška Balu najchy Maša Alja. Katek blue 22 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Sob Sep 13, 2008 11:13 pm | |
| midve sva pa včeraj prvič hodile rikverc po stopnicah, danes pa lezli v kovček (pokrov je spuščen, sama ga dvigne z gobčkom, zleze notri, se uleže, kovček pokrit) za tole s kovčkom sva rabile natanko 1 porcijo briketov za večerjo-torej pokapirala je vse isti dan | |
|
| |
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 2:01 pm | |
| Medva sva pa danes se učila mrtev in mu gre že super, samo še povelje morava dodati. Pa probala sva tudi šep, po CCjinem načinu, samo sva potem nehala ker sem opazila da sam malo šepa , nevem kaj je spet. Aja pa potem so pa eni se mimo naše hiše se sprehajali in je Astor začel lajati, jaz pa samo kliker v roke pa klikala in nagrajevala, in je prec v 2min pokapiral, in je tako teku k ograji in začel lajati pol pa prec k men nazaj prišel, da bo priboljšek dubi. " longdesc="18" /> hehe | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 2:03 pm | |
| Urška, da ni on to skapiral tako, da ko bo kdo šel mimo da ga bo nalajal.. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 2:28 pm | |
| Jaz nimam nič proti temu. On že od prej laja ko kdo pride mimo hiše, sta Kan in Silver zmerja lajala na mimoidoče (nič nenavadnega pač) in on je zmeraj ponavljal za njima. Nimam jaz nič proti temu da laja ko pride kdo mimo. Je že tko bolj čuječ, pa naj laja če hoče, sej namen ga imam naučiti tudi mir............................... | |
|
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| |
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 2:47 pm | |
| Ne razumete, okoli vrta imamo ograjeno in naj laja če hoče, sej je ogrejeno itaq se ga v vasi nihče ne boji, vsi ono lejte to je pa tisti tamali tanov kužek............ Svojih psov pa ne spuščam zunaj po vasi. Jaz mislim da drugih ne moti, če pri eni ograjeni hiši na vrtu laja pes. Mene bi motilo če bi bil pes spuščen in bi še h tebi prišel. Kaj naj če lajajo, kolko psov še laja? | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 2:52 pm | |
| Sicer pa na sprehodu, psi ne lajajo na druge ljudi, na vrtu pa, opozarjajo in čuvajo lastnino. Na sprehodu pa tako pse privežem če koga srečamo in jih spuščam, v gozdu oz. travnikih kjer ni nikjer nobenega. Nevem v čem je problem. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 3:05 pm | |
| Problem je v tem, da nekatere ljudi 100moti oziroma jim ni prijetno, jih je strah, če pride do tebe lajajoč nemški ovčar pa še mogoče dva večja psa vzadi! Mene bi to zelo motilo in tudi prestrašilo! Če že lajajo, ko kdo gre mimo in tako zvesto čuva svoj teritorij kaj bi pa bilo potem, če bi ta oseba vstopila? Definitvno enega človeka moti, da se vanj zažene pes in laja (čeprav je za ograjo) in mu človek (ti) še pomožnosti priboljše zaradi tega v gobec tišči ( tole zdej nazadnje sem bolj v hecu rekla)... In mislim, da je takole spuščanje psov, da se za ograjo zderejo na mimoedoče neodgovorno... nevem kaj bi bilo pri nas, ko imamo obrt in hodijo ljudi neprestano nam in bi capija spuščala, da ga tako ljudi tako lepo vljudno sprejema... Tisto na sprehodu sem dala za primer! Sicer pa ni moja stvar, jaz sem s tem zaključila, se mi pa zdi čisto brezveze vse skupaj... | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 3:18 pm | |
| Sem napisala da imamo ograjeno, in ljudje se mimo sprehajajo le pri cesti ki je pa ene 3 metre stran od ograje. Če pa kdo vstopi, nanj psi ne lajajo in ko vidijo da jih sprejmemo jih tudi oni, in so čisto mirni, razn če mi kdo ponoči ko nas nebi bilo doma. Psi sploh ne pridejo do njih ker je itaq ograja vmes.
Nevem kaj se vi zdej zato neki, živimo v vasi ljudi ne moti, ker vsi poznajo naše tri še božajo jih........... | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 3:25 pm | |
| Ti mene narobe razumeš, jaz skoz vem, da imaste ograjo in govorim primere za ograjo in pravim tudi kako je moteče, če se kdo začene vate (tudi če je ograja). Drugače pa ne vem kako imate vi v vaši ulici porihtano ampak vem, da pri nas ne bi bilo nobenmu všeč. Zdaj pa se vrnimo nazaj, ni moja stvar in ne mislim komentirati. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 3:43 pm | |
| Kaj se zdaj buniš! Smo samo svoje povedale, svoje mnenje. jaz sem s tem končala in ne islim neke panike zganjat.. | |
|
| |
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 3:55 pm | |
| - Urška je napisal/a:
- Ah psi se sploh ne zaganjajo v ograjo, samo lajajo ker so čuvaji. To se neda žal preprečit, in ni isto kot pri drugih ki imate pse za na kavč, to niso čuvaji, moji pa so. Astor pa drugače nikdar ne laja samo ko kdo mimo pride pa laja.
Vi si lahko mislite kar hočete, pa povejte kaj naj nardim rajš? A pa nimate besed! Se lahko po ZSju, Špela reč mi kej po MSNju kar hočš a?
Maša, ej kk bom res uno nardila Lajanje na druge ljudi samo zato ker grejo mimo nima nobene veze s čuvanjem. In ja, da se preprečit, samo delat je treba. Mogoče bo pes vedno lajal na druge ljudi ker se je tako navadil, ampak na ukaz se pes mora umirit in nehat. Jaz pod 'pes čuvaj' razumem da pes začne lajati če kdo vsotopa na vašo zemljo ne pa da laja ko kdo gre mimo vaše hiše! Jaz ti zanesljivo povem da moj pes ni tisti majhen scrkljani kuža za na kavč, čeprav izgleda kot ena puhasta majhna igračka. Je odličen čuvaj, nima veze da ni večji od silverjeve glave. Ko kdo vstopi na našo parcelo začne lajati, na ukaz se umiri, to je to. - Urška je napisal/a:
Vi si lahko mislite kar hočete, pa povejte kaj naj nardim rajš? A pa nimate besed! Psa na štrik, ko gre kdo mimo in začne lajat, fajn potegnit, en odločen 'Fuj', to vsak dan ponovit, pa bo kmalu razumel. - Urška je napisal/a:
- Jaz sem končala, ker pojma nimate.
Eh, ne da se mi... | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 3:59 pm | |
| Par stvari sm zbrisala, druga bom premaknila. Se itak samo ponavljamo.. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 4:05 pm | |
| Raje nebi. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 4:12 pm | |
| Sej kul zdaj. Smo povedle kaj smo mislile zdej se pa gremo naprej menit... Ste videle včeraj prispevek na TV o Silviini mali šoli? Bi je carica.. | |
|
| |
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 4:13 pm | |
| Urška, samo napiši mi kaj boš zdaj naredila z Astorjem, to je vse. blue: a je kje kakšen posnetek na netu? | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 4:13 pm | |
| Amm...špela a ni to malo OT xP Drugače pa nisem gledala/videla... | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 4:15 pm | |
| Ni ravno OT. Silvia mala šola trikci...podobno. Posnetka ne najdem. | |
|
| |
cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Alja. Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 4:50 pm | |
| | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 8:57 pm | |
| Jaz pa nemorem gledati ker nimam onega predvajalnika. Mogoče kdo ve kje si ga lahko downloadam, ker me res filmček zanima. " longdesc="18" /> Alja verjemi jaz bi šla tudi! Greva mogoče z Astorjem Agility k Poloni, z Avstralcem pa vsekakor tudi malo šolo in vse k Silvii in Poloni. Pa kako to misliš z Astorjem? Špela pa sorry za ono po MSNju, nisem resno mislila. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Sep 14, 2008 10:07 pm | |
| Sem že našla ono, samo zagnati sem morala uni predvajalnik ali kaj je. | |
|
| |
Balu Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Tor Sep 16, 2008 4:17 pm | |
| 1. Se opravičujem ker ni zvoka-glasbe,.. 2. Mi filmček ni šel predelat, zato boste videli tudi "bw" stvari(pač sem kamero obrnia v pod..itd...) Evo trikec back. Zmes se mi j vsedel, kot boste zasledili in zmes je gledal nekaj čisto 3... http://uk.youtube.com/watch?v=5IT1UPv883I | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Tor Sep 16, 2008 4:19 pm | |
| Ma saj je dobro. Naslednjič lahko mene prosiš za izdelavo, pa se preko msnja dogovoriva. | |
|
| |
Balu Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Tor Sep 16, 2008 4:23 pm | |
| Ok. Meni ni šlo ker mam za predvajanje filmčkov Quicktime. Pa sem zbrisala quicktime pa še vedno ne gre...nevem Mam naložen tudi BSplayer, samo tam pa mi ne predvaja... Evo še en malenkost boljši: Back 2. http://uk.youtube.com/watch?v=yIoL7Mlj060 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Trikci | |
| |
|
| |
| Trikci | |
|