| Trikci | |
|
+18Kopek. anncii.^^ Nina Samojedka Nala husky lover friga flo Larra lucy lemurka cotton candy Urška Balu najchy Maša Alja. Katek blue 22 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Tor Jul 15, 2008 10:03 am | |
| | |
|
| |
cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Sre Jul 16, 2008 3:35 pm | |
| kako vi 'plešete'? Od iris sem vedno zahtevala samo to, da se pač dvigne na zadnje tačke in hodi, pri tem je imela sprednje tačke spuščene ob telesu...zdaj pa sva začeli ''popravljati'' najin 'pleši' tako, da bo imela tačke dvignjene v zrak..mi je bolj simpatično Alja, na katero tačko vidva 'šepata'? Je Chappi poleg tebe, ko šepa ali šepa proti tebi? Koliko korakov vama že uspe? nama za zdaj uspe 'prešepati' cel hodnik.. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Jul 20, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Jul 20, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Jul 20, 2008 7:37 pm | |
| Pa saj boš zrasla, ne boš za vedno tako mala ostala. (: Ma super vama gredo trikci, jaz pa se morem spravit sestavit postopek učenja cik in cak. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Jul 20, 2008 11:19 pm | |
| Saj mi letos vsi pravijo da sem se raztegnila, samo Astor se pa hitrej Maša ti se kar spravi! | |
|
| |
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Jul 20, 2008 11:25 pm | |
| Jaz bi tudi lahko par novih trikcev posnela, pa... Saj veste kako je to. Ne Maša? | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Jul 20, 2008 11:26 pm | |
| Ja. Nikoli ni pravega časa.... Pa nič, pa preden se spraviš snemat traja 5 let... Ma, potem pa se čez čas spraviš k delu in ti youtube šteka in filmčka sploh ni. | |
|
| |
cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Ned Jul 27, 2008 9:56 pm | |
| haha petra se je pa lotla snemat samo filmček pa mislim nardit po franciji, ker posnamem vsak dan kaj in ne vse naenkrat...se pa gradivo že počasi nabira sva se pa v zadnjih dneh naučili novega trikca in sicer ''objemanja'' palčke..(na temle filmčku je prikazano na času 1:06 dalje) istočasno sva se naučili še ''change'' oz zamenjat smer (se obrniti za 180stopinj.) in sicer s pomočjo target-sticka. danes smo pri nas spet popisovali, šteli in našteli št. 99 štirje pa še čakajo na izpopolnitev.. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Čet Avg 07, 2008 6:40 pm | |
| Bi prosila aplavz , ker Astor končno obvlada trikec ´prosi´. Je pa en problemček ki je pa odvisen od tega kako se Astor vsede. Če se vsede tko normalno mi Prosi v piko naredi , samo če pa se vsede tko na eno taco (saj veste kaj mislim) potem pa nima ravnotežja tako da zdej delava na tem da se zmeraj pravilno vsede.
Lp | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Čet Avg 07, 2008 8:39 pm | |
| LAhko se pove da se zmes vsede po žensko. To Balu tudi zmes | |
|
| |
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pet Avg 08, 2008 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Sre Avg 13, 2008 9:56 pm | |
| | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Sre Avg 13, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 6:25 pm | |
| Medva pa danes delava 'kroženje okoli vodnika na daljavo''. V pikapolonici mi je mami zadnjič kazala stožce, ki jih bi potrebovala za trikec a sem rekla, da jih ne potrebujem in, da navadne palčke pridejo ceneje. Zdaj sem si premislila...Capi je na vsak način hotel slalomirati med palicami. Da sem morala ga voditi okoli direkt s priboljškom. Aja, da ne pozabim. Krožanja sem se lotila tako, da sem okoli mene postavila palice (ubistvu deset cm od mene), in Capiju pač ukazala okrog (to ni delovalo zato sem pač kazala), nato sem kriterij zvišala in palice premaknila za približno 8cm. Ostala sva na tem nivoju. Potem palice pač vedno bolj razširiš, in ko prideš do lepega kroga, ki je zate dovolj velik palice počasi umikaš (najprej eno nato dve,...) Včasih sva se trudila s šepanjem in sva opustila (tako kot noja ) a sva spet malo začela klikati. Zaenkrat, da ima tačko nameni ko hodi. Počasi se spravljava k temu, da bo tačko sam držal (sicer ne vem kako nama bo uspelo to-bova poskusila). Če ima kdo kake nasvete glede šepanja (Alja?,Maša?Katek?) kr z besedo na dan.. | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 6:36 pm | |
| Midva se učiva zdaj: liz(se oblizne) in "tačke"(da tačke na moje noge in hodima) in šep(da šepa-hodi po 3 tacah).. | |
|
| |
Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 9:01 pm | |
| Medva še ne znama šepanja, pač pa sva začela tako: -Prvo sem pač držala njegovo tačko v roki, pa ga vodila z priboljškom, da je prvo naredil le par korakov. -Potem mi je že šel čes cel naš vrt. -Zdaj p poskušava tako, da mu jaz za par sekund spustim tačko kliknem in pohvala. -Tako vsaj, da drži tačko v zraku, potem pa bom pač to stopnjevala, da bom zahtevala več korakov od njega brez, da ga držim za tačko. Sicer ne vem če je učunkovito, če ni, bom pač poskusila z drugo tehniko. Ali pa ga naučila povelja "drži taco" potem mu bom s priboljškom nastavljala pot. | |
|
| |
cotton candy Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 9:40 pm | |
| midve imava za kroženje na daljavi nizke stožce oz želvice.. v kompletu jih je bilo 40, pet različnih barv, bili so po 23 evrov..kupila sm jih pa v SIM ŠPORT SERVIS-u. izgledajo pa tako: klik (teli niso iste firme, samo so pa take oblike) šepanje: lahko probate tudi tako..nama je uspelo : če hočeš, da ima pes dvignjeno desno tačko, ga daš na svojo desno stran (poleg na desni)...nato ga učiš, da v takem položaju dvigne tačko (npr. ga z roko malo požgečkaš po tački in ko jo dvigne, klikneš)..najprej lahko klikaš tudi da tačko položi na tvojo roko..potem tako probaš naredit korak (tačko ima na tvoji roki)..kasneje imaš lahko roko samo zraven, da ve da more tačko držati v zraku..in potem stopnjuješ do tega, da na znak tvoje rahlo iztegnjen roke (pregib v komolcu, podlaket stran od telesa) šepa (v položaju desni poleg)... | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 9:50 pm | |
| Daj probaj tako da ga nauči da pač dvigne tačko in jo v zraku drži no in ko to zna ga pokliči in če obdrži tačko v zraku klic in priboljšek. Ali pa ga pokličeš in istočasno še ukažeš naj dvigne tačko. No nevem če bo ratalo ni še preizkušeno. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 10:04 pm | |
| Maša: Na tak način se nekako spravljava! cotton candy: Tile stožci so zanimivi, ampak zame predragi. Sem brez denarja čist! Oni so bili poceni, pa bi pomoje mogoče isto odreagiral kot na palčke.. . Bom poskusila tisto z ''žgečkanjem'' samo ne vrjamem, da bo pri nama vžgalo... Urška: Tole s klicanjem nevem, če bi pri nama ratalo. Pomoje bi vsak pes taco takoj dolj spustil, ko ga pokličeš.. Kaj pa, če ga naučim naprimer dati tačko na škatlo etc. in ga iz tega naučim, da drži tačko v zraku? | |
|
| |
Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 10:10 pm | |
| Blue po moje, da je isto, da če držiš z roko ali pa kartonsko škatlo. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 10:15 pm | |
| - Maša je napisal/a:
- Blue po moje, da je isto, da če držiš z roko ali pa kartonsko škatlo.
Mogoče res, amapak sem jaz gledala en how to teach video od Urške in Lu in je pač bilo diagonal legs up in je delala s pomočjo škatle na nek drugačen način. Grem zdejle gledati, če nisem spet kaj zamutla. Drugače pa ja, je isto. | |
|
| |
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikci Pon Sep 01, 2008 10:24 pm | |
| blue zakaj pa kr Urše ne upraššaš kako je to Lu naučila. Ti po lastnih izkušnjah povem da ti bo z veseljem odgovorila. | |
|
| |
cotton candy Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikci Tor Sep 02, 2008 5:29 pm | |
| blue, za šepanje ti jaz svetujem da psa naučiš na roko..pač najprej ma pes taco na tvoji roki, nardita par korakov pa je..kasneje bo itak vedel, kaj se pričakuje od njega in se bo že manj upiral ob tvojo roko... midve zdaj delava na dvignjenih levih tačkah..tukaj se učiva drugače kot za desne..bomo potem vidli kater način je bolj učinkovit.. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Trikci Sob Sep 13, 2008 9:19 pm | |
| Hvala za nasvete. ''šep'' nama uspeva... Sicer pa sva se danes naučila glas, bi ga sicer že lahko prej ker itak non stop laja ampak me je bilo strah, da ne bo kaj narobe razumel, (ponavadi laja, ko mu je dolgčas oziroma ko hoče, da kdo pride in v tistem momentu nisem klikala, da nebi razumel, da je dobro lajati, da kdo pride. Sem malo moteno napisala ampak OK ) dons pa je lajal od navdušenja, ko je videl priboljšek in kliker in sem enostavno klikala. Po parih klikih mu je bilo jasno... Zdej je pa itak čist feritk in vedno laja ko delava kaj, ko nastavim roko za fajf mi skače še z drugo roko in laja, ko mu ukažem poleg se suka zraven noge in laja itd. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Trikci | |
| |
|
| |
| Trikci | |
|