|
| 2x2 slalom - Susan Garrett | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: 2x2 slalom - Susan Garrett Čet Apr 01, 2010 11:22 pm | |
| Je delal kdo po tej metodi? Meni je zelooo všeč. In res gre zeloo hitro, psi pa zelo dobro razumejo, preizkušeno. (: Astor, 5 dan kar delava po tej metodi. (: (danes snemano) http://www.shrani.si/?3H/NT/lhOefjF/2x2-slalom-peti-dan.wmvOkej, prezrite moj glas, hvaljenje v ozadju. Bi odstranila zvok, pa sprva nisem nameravala na net dat, ampak samo eni poslat. Tako da ja... Moram eno fajn igračo nekej staknit, ki boljše leti, da bom lahko od zadaj naprej metala, ker še gleda občasno naazj preden igrača leti do tja... | |
| | | cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Pet Apr 02, 2010 4:23 pm | |
| Lepo! Jaz mislim tole na Roo sprobat, čeprav so mi odsvetovali, ker naj ne bi bilo tako lahko te pse motivirat, sploh pa jih pošiljat na daljavo.. nevem bomo vidli.. upam, da bodo geni staršev kej pomagal, ker dobit kooikra s tako imenovanim 'drive-om je na žalost res umetnost. | |
| | | Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Pet Apr 02, 2010 6:45 pm | |
| - cotton candy je napisal/a:
- Lepo!
Jaz mislim tole na Roo sprobat, čeprav so mi odsvetovali, ker naj ne bi bilo tako lahko te pse motivirat, sploh pa jih pošiljat na daljavo.. nevem bomo vidli.. upam, da bodo geni staršev kej pomagal, ker dobit kooikra s tako imenovanim 'drive-om je na žalost res umetnost. Uu, maš že izbrano ime? Kdaj je veliki dan? Nevem no, Astorju je ful zakon postalo, od kar delava, se res ful razveseli. Sploh pa se je neverjetno izboljšalo, npr. vhode je imel zelooo slabe, ker sva vedl odelala naravnost, zdaj ga lahko iz vseh mogočih kotov pošljem, pa zadane. Pošiljanje naprej sva imela tudi zelo slabo ker sem vedno z njim tekla, zdaj pa mi po parih dneh brez razmišljanja teče naprej in do konca... Sploh pa vhode sva zeloo popravila, od kar delava tole, mi še ni zgrešil vhoda. Sem pa čisto od začetka šla, od dveh palic... | |
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Pet Apr 02, 2010 9:30 pm | |
| | |
| | | friga Mlad pes
Število prispevkov : 1675 Age : 28 Kraj : Ljubljana Registration date : 22/10/2008
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Ned Apr 04, 2010 1:27 pm | |
| A kdo bolj natančno razloži, kako tale metoda poteka? | |
| | | | Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Ned Apr 04, 2010 6:45 pm | |
| - cotton candy je napisal/a:
- Ja, sem videla, da ful dobro dela..res superca, itak pa če misliš kej met od tega, morš od začetka začet..
Urška, prvi vikend septembra..no, mogoče mi uspe že zadnji vikend v avgustu, odvisno v kakšnem stanju bom prišla z maturanca in odvisno ali bo kakšna Roo sploh name čakala.. Uuu zakon. Glej, da jo na Krimsko tekmo pripelješ pokazat. ;D Anja, kot je že Petra rekla, se ne da na kratko obrazložit, moraš gledat DVDja, celo večkrat... | |
| | | | blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Pon Apr 05, 2010 2:19 pm | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Pon Apr 05, 2010 6:37 pm | |
| | |
| | | friga Mlad pes
Število prispevkov : 1675 Age : 28 Kraj : Ljubljana Registration date : 22/10/2008
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett Pon Apr 05, 2010 7:42 pm | |
| Petra, lahko prosim tudi meni? | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: 2x2 slalom - Susan Garrett | |
| |
| | | | 2x2 slalom - Susan Garrett | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |