|
| Pomagajmo!!!!!!! | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
tjaša123 Mladiček
Število prispevkov : 281 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 16/02/2009
| Naslov sporočila: Pomagajmo!!!!!!! Tor Maj 26, 2009 9:48 am | |
| Copy paste iz mojpes.net Ja... Laro in Rokija zavetišče vzdržuje na svoje stroške že od 20.2.2009. Za čas od 20.10.2008 do 20.2.2009 je bil izdan račun, katerega znesek le pokriva stroške. In kje je bil sponzor ves ta čas? Operacija, okrevanje, kopanje, dietna hrana, zdravila... in naslednji vsaj trije meseci? Sponzor, ja. Žal mi ga je, prišel je kot mala kepa, zdaj je že velik, ima težave, jaz pa tudi. Ene so finančnega in prostorskega značaja, druge so malo drugačne. Se mi zdi, kot da ga izdam vsakič, ko pomislim na evtanazijo. Zdaj, ko nekaj rabi, bom pa odpovedala? Ampak take so itak dileme ves čas, ni nič novega. Tako kot je, ne more biti. Izgleda kot zadnji ofucan cucek s ceste in taca ga boli tako, da že joče ob hoji. S sponzorji je pa tako, da se nekaj zbere, ostalo da pa zavetišče. Skoraj vedno je tako.No mislim da vsi zastopite zakaj se gre... Mislim da Roki potrebuje našo pomoč. Ko izvem kam lahko nakažem denar, ga tudi bom. Če bo potreboval tudi hrano, bom podarila svojo nagrado od tekme. Danes bom spisala mail, da bo šel na okoli. In iskreno upam, da se najdejo tudi taki ljudje, ki mu lahko pomagajo, saj kuža sam ni nič kriv!! | |
| | | tjaša123 Mladiček
Število prispevkov : 281 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 16/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomagajmo!!!!!!! Tor Maj 26, 2009 11:42 am | |
| In pa še slikca od Rokija Kratka zgodba, potebne informacije in pogoji: (copy paste iz mojpes.net) Kotena 20.8.2008, ona sterilizirana, on kastriran, označena, cepljena, socializirana, s psi se razumeta. Lara je malo plašna. Zasežena sta bila na hr-slo meji, švercal ju je Romun, ki dela v Italiji iz Makedonije s ponarejenimi papirji. Od vsega v tistih papirjih napisanega je res le to, da imata prava šarplaninska starša. Karantena se bo počasi iztekla, ju pa po navodilu veterinarske inšpekcije PRODAJAM in ne oddajam. Stroški so bili bistveno višji kot je to običajno: 3x titracija, 2x cepljenje proti steklini, 3x proti kugi in kužnim boleznim itd. Lastnika ne bodo zlepa izledili, psa bosta tu predvidoma v najboljšem primeru 5 polnih mesecev. Nekaj stroškov bo krila država, vsega seveda ne. Rokija in Laro torej prodajam tistemu, ki bo plačal največ, pa tistemu, ki bo zagotovil za njiju: - bivanje v pesjaku z rednimi sprehodi, - veterinarsko oskrbo po potrebi, - kvalitetno hrano, - ukvarjanje s psom itd.Vse ostale informacije: 051304435. LARA IMA ŽE NOV DOM....ROKI PA GA ŠE IŠČE!! | |
| | | | Pomagajmo!!!!!!! | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |