|
|
| Žoge za razgibavanje | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Žoge za razgibavanje Pet Feb 27, 2009 11:54 pm | |
| Ne vem kje bi odprla to temo, upam da je tu ok. Verjetno vsi poznate te žoge, pa me zanima tisti ki jih imate kje ste jih kupili. Sama jo mislim kupit za Astorja, za ravnotežje pa tudi za vaje te mišice na nogi na katero šepa. V ponedeljek grem pogledat v Hervis naj bi tam imeli, samo rabim največjo. | |
| | | Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Žoge za razgibavanje Sob Feb 28, 2009 11:34 am | |
| Mi smo jo kupili v eni trgovini prav za take zadeve. Sem jih pa pol vidla tud v hoferju (ali lidlu, nevem točno) po še nižji ceni. | |
| | | Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Žoge za razgibavanje Sob Feb 28, 2009 2:52 pm | |
| - Alja. je napisal/a:
- Mi smo jo kupili v eni trgovini prav za take zadeve. Sem jih pa pol vidla tud v hoferju (ali lidlu, nevem točno) po še nižji ceni.
Hehe verjetno tvoja ni dovolj velika za Asorja | |
| | | Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Žoge za razgibavanje Sob Feb 28, 2009 3:01 pm | |
| V bistvu tale žoga ni bila kupljena za psa in je zato malo prevelika za čapija ;D Mislim, sej skoči gor in lahko vse normalno izvaja na njej, ampak bi pomojem rabil vsaj malo manjšo. Ima kdo kej več pojma o tem kako veliko rabi majhen pes? Ampak bi vidva verjetno vseeno rabla kako številko večjo ja. (čeprav si ne predstavljam ravno kako je Astor velik ) | |
| | | blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Žoge za razgibavanje Sob Feb 28, 2009 3:10 pm | |
| Jst vem, da imajo v dm-u eno akcijo, če kupiš vložke v vrednosti 20eu, dobiš zraven še tako žogo za pilates. Ni prevelika in ni premala, Za Capija in Chappija bi bila ravno v redu. | |
| | | lemurka Mlad pes
Število prispevkov : 1504 Age : 30 Kraj : Ljubljana Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Žoge za razgibavanje Sob Feb 28, 2009 5:32 pm | |
| Mi smo pa kupili tako žogo kakšno leto nazaj.. ko je bil nek sejem v Celju. Baje je prav tam firma za te žoge. Bom potem mami vprašala če kaj več ve. | |
| | | Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Žoge za razgibavanje Ned Mar 08, 2009 11:40 pm | |
| No že imam to žogo, veliko 85cm. Kupila pa sem jo v Hervisu za 20€. 85cm mislim da je največja imajo pa tudi manjše če koga zanima. Aja pa tudi napihnejo vam tam. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Žoge za razgibavanje | |
| |
| | | | Žoge za razgibavanje | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|