| Trikec ˝glas˝ | |
|
+7blue Alja. flo Maša lemurka friga Urška 11 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 5:00 pm | |
| No zanima me kako ste vaše pse učili glas? Sama nimam idej kako Astorja to naučit. Nikoli ne laja, ne med igro ne če ga izivam z igračo, na nobeno stvar ne laja... Edino kar laja zvečer če kdo pride k nam pa še to ne vedno. Res nikoli ne laja za brezveze.. Ima kdo kako idejo? | |
|
| |
friga Mlad pes
Število prispevkov : 1675 Age : 28 Kraj : Ljubljana Registration date : 22/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 5:04 pm | |
| Jst Luni kaj slastnega držim nad glavo in cvilim in jo "dražim",pa začne potem lajat | |
|
| |
lemurka Mlad pes
Število prispevkov : 1504 Age : 30 Kraj : Ljubljana Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 5:14 pm | |
| No, ko je bila Nara še mladiček ji je šlo na živce če smo ji kazali prst in takrat je začela lajati . Pa smo se potem spomnili, da jo lahko naučimo tako glas. Pa smo ji kazal prst in zraven rekli še glas. Potem pa se je kmalu naučila tudi brez prsta. Drugače pa ne vem kako bi naučila glas..če nič ne laja. | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 5:21 pm | |
| Mi laja ko Oli zalaja. Drugače ji sploh na pamet nebi prišlo lajat. pa takrat še laja ko jo lulat - samo takrat bolj cvili, pa laja še takrat ko hoče dol iz postelje. sem ravno danes razmišljala kako jo naj to naučim. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 6:44 pm | |
| Sem prej pred Astorjem take čudne glasove spuščala pa se je usedu pred mano, me postrani pogledal in me začel lizat po obrazu češ zmešalo se ji je.. No sva pa že delala nekaj časa nzaja glas v pesjaku ko je lajav pa sama nevem zakaj.. No in danes grem z njim v pesjak pa naglo rečem glas in se je zakadil k zadnemu dedlu pesjaka kdo gre in zalajau no nekaj podobnega in ga seveda ful piohvalim se poigram z njim itd. Samo potem je videl da ni nobenega nikjer, ne živali ne nič in mi ni hotel potem še lajat. Se mu brezveze zdi lajat za brezveze. | |
|
| |
flo Mlad pes
Število prispevkov : 1208 Age : 29 Registration date : 24/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 6:58 pm | |
| Vi se imate fajn, ki imate pse ki ne lajajo za brezveze. Flo pa tut če ni nic bo ona lajala. Al v igračo, skledo, piškot, želve, joya, drevo. Kar spomn se in laja. Ist sm pa poi sam še zravn klikala pa je blo to.
samo, če pa nič ne laja, pa tudi nimam ideje... | |
|
| |
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 7:11 pm | |
| kaj pa če ga npr. kam privežeš oz. ga daš komu da ga drži ti pa se mu skriješ (če je npr. ful navezan nate)? pa ga mogoče privabljaš z priboljški, mogoče bo začel lajati ker nebo mogel do tebe.. (ali pa bo grizel povodec ><) drugač pa nevem, pri nas ni bilo težko ker mi tudi non-stop lajamo na karkoli in kogarkoli | |
|
| |
Urška Mlad pes
| |
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 7:20 pm | |
| Pri nas tudi ni bilo težko ker itak nonstop za brezveze laja. Smešno, da ne laja med igro. Kaj pa če se ful igrata pol ga pa priveži in leti stran pa se ful igraj z igračo, sigurno bo začel lajat. Pol pa samo klikaj. | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 7:33 pm | |
| - blue je napisal/a:
- Pri nas tudi ni bilo težko ker itak nonstop za brezveze laja.
Smešno, da ne laja med igro. Kaj pa če se ful igrata pol ga pa priveži in leti stran pa se ful igraj z igračo, sigurno bo začel lajat. Pol pa samo klikaj. Bova probala, čeprav se ful zmeraj tko igrava pa res nikoli ne spravi iz sebe nobenega zvoka. xD | |
|
| |
yaya Mladiček
Število prispevkov : 191 Age : 30 Registration date : 21/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 8:46 pm | |
| pri meni tudi nič ne laja.res, čisto inč. če sem jo v štirih letih parkrat vidla zalajat, pa še to je bilo takrat, ko so konji šli mimo(se jih boji). tako, da bi jo težko naučila "glas", pa niti nimam nevem kakšnega interesa. sej je res ql če laja na ukaz. sam mi ni pa eden od pomembnejših trikcev. LP | |
|
| |
cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 8:50 pm | |
| - flo je napisal/a:
- Vi se imate fajn, ki imate pse ki ne lajajo za brezveze.
Flo pa tut če ni nic bo ona lajala. Al v igračo, skledo, piškot, želve, joya, drevo. Kar spomn se in laja. Ist sm pa poi sam še zravn klikala pa je blo to.
samo, če pa nič ne laja, pa tudi nimam ideje... in zdaj laja, laja, laja.. pomoje tega trikca ni pametn učit, če nočeš, da pes laja tja v tri krasne..(ja vem, v nekaterih knjigah piše, da se laježa da odvast tako, da psa naučiš lajat na ukaz..) in jaz valda tok naivna, da psa naučim lajat..zdaj pa ne neha in se dere za vsako stvar .. p.s.: ukaza 'tiho' je velikooo težje naučit kot ukaza 'glas'.. | |
|
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 9:27 pm | |
| Jah, jaz sem ga tudi posarala, ko sem ga šla to učit. Ampak pri meni zaleže že ''ne'' pa je tiho samo, da priboljšek prileti od nekod. Sam ubistvu je to en ''ne'' čisto brez učinka... | |
|
| |
yaya Mladiček
Število prispevkov : 191 Age : 30 Registration date : 21/01/2009
| |
| |
lemurka Mlad pes
Število prispevkov : 1504 Age : 30 Kraj : Ljubljana Registration date : 02/05/2008
| |
| |
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Sre Feb 04, 2009 10:48 pm | |
| problemou z glasom res nism mela lahk pa povem kako je moja sestričnica naučila. ona je splezala na drevo pol je pa ps lajau k je hotu gor pol pa klik pa nagrada. | |
|
| |
cotton candy Mlad pes
Število prispevkov : 905 Age : 31 Kraj : Škofja Loka Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Čet Feb 05, 2009 4:45 pm | |
| | |
|
| |
Urška Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Čet Feb 05, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Pon Feb 16, 2009 12:42 pm | |
| Mi se je naučila - oziroma sem jo jaz - glas! " longdesc="18" /> | |
|
| |
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Pon Feb 16, 2009 6:27 pm | |
| | |
|
| |
Samojedka Nala Mlad pes
Število prispevkov : 475 Age : 28 Kraj : Maribor Registration date : 11/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ Ned Maj 03, 2009 1:50 pm | |
| Jaz sem Nalo tako naučila,da sem dvignila priboljšek nad njeno glavo in sem ga držala tako dolgo dokler ni zalajaja.Še zdaj tako naredim,samo,da zdaj Nala to že obvlada in laja avtomatsko kak ji rečem"lajaj". | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Trikec ˝glas˝ | |
| |
|
| |
| Trikec ˝glas˝ | |
|