Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortal Malo Po GalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Meni

Latest topics
» kratkodlaki border colli
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyTor Jun 17, 2014 1:10 pm by airedale10

» Mačji triki
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyPet Mar 08, 2013 5:14 pm by ursa1234

» Nekaj o rodovniku & izbira primernega vzreditelja
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyČet Feb 28, 2013 5:21 pm by airedale10

» Moje živalce
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyNed Feb 10, 2013 6:15 pm by airedale10

» Berny
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptySob Jul 21, 2012 3:52 pm by berny&zala

» Labradorec [Labrador Retiever]
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyPon Jun 25, 2012 3:31 pm by Hov-hov

» Sindy*
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyPon Jun 18, 2012 9:08 pm by momokika

» How.<3
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyPon Jun 18, 2012 9:05 pm by momokika

» Piramida
Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyPon Jun 18, 2012 5:45 pm by momokika

Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Maša
Admin
Maša

Število prispevkov : 3394
Kraj : SlovKonjice
Registration date : 25/03/2008

Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom   Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyPon Avg 11, 2008 5:48 pm

Na nov dom čakata samička Minnie in samček Maxi. Sta živahna in prijazna mačja mladiča. Sta črne barve, vendar pa sta po trebuščku oba nekoliko bela.Navajena sta mačje in pasje družbe, navajena pa sta tudi na mačji WC. Oddajata se izključno za notranje bivanje.
Za več informacij: 041/833 -704,Maja 041/350-522

Malčka rabita nov začasni dom! Je kje kdo, ki bi jima ga lahko ponudil?

Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom ZmZexuyt5bl_Owey.v

Pozneje še pride več slikc. Upam, da bosta mucki našli dobre domove. Mi bi vzeli obedve, ampak že imamo mačka, ki ju vrjetno nebi sprejel.
Nazaj na vrh Go down
http://dogland.naspletu.com
Urška
Mlad pes
Urška

Število prispevkov : 4259
Registration date : 04/05/2008

Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom   Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom EmptyTor Avg 12, 2008 10:33 am

Tudi mi že imamo mačka, tko da Obračam oči

Upam da jih čimprej kdo posvoji.
Nazaj na vrh Go down
http://astor.slohosting.com/

Minnie in Maxi- začasna namestiev ali nov dom
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Moj Maxi