Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortal Malo Po GalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Meni

Latest topics
» kratkodlaki border colli
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyTor Jun 17, 2014 1:10 pm by airedale10

» Mačji triki
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPet Mar 08, 2013 5:14 pm by ursa1234

» Nekaj o rodovniku & izbira primernega vzreditelja
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyČet Feb 28, 2013 5:21 pm by airedale10

» Moje živalce
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Feb 10, 2013 6:15 pm by airedale10

» Berny
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptySob Jul 21, 2012 3:52 pm by berny&zala

» Labradorec [Labrador Retiever]
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPon Jun 25, 2012 3:31 pm by Hov-hov

» Sindy*
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPon Jun 18, 2012 9:08 pm by momokika

» How.<3
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPon Jun 18, 2012 9:05 pm by momokika

» Piramida
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPon Jun 18, 2012 5:45 pm by momokika

Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....

Go down 
+11
Balu
friga
Lonna
Westi
Golden Girl
lemurka
Maša
cotton candy
blue
Katek
najchy
15 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next

A se ukvarjate s katerim od teh športov?
Smučanje s psom
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_lcap0%Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Tek
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_lcap41%Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_rcap
 41% [ 9 ]
Rolanje
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_lcap36%Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_rcap
 36% [ 8 ]
Kolesarjenje
Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_lcap23%Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Vote_rcap
 23% [ 5 ]
Skupaj glasov : 22

AvtorSporočilo
najchy
Moderator
najchy

Število prispevkov : 2446
Kraj : Strunjan
Registration date : 02/05/2008

Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyČet Jun 19, 2008 10:08 pm

Koliko časa tečete,rolate s psom?
Kakšno razdalijo naredite?
Nazaj na vrh Go down
http://www.freewebs.com/najchy/
Katek
Admin
Katek

Število prispevkov : 941
Kraj : Slov. Konjice
Registration date : 24/03/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyČet Jun 19, 2008 10:10 pm

Rolava pribljižno 20 minut skupaj. Stem da vmes malo počivava. Nasmejan
Nazaj na vrh Go down
https://dogs-rulz.slovenianforum.com
blue
Admin
blue

Število prispevkov : 2439
Registration date : 30/04/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyČet Jun 19, 2008 10:27 pm

Z mojim tečt sploh ne morem ker kar skače vame. Zmeden Jezik kažem Kolesariva tako bolj počasi največ pol ure rolava pa tudi največ pol ure. Vmes pa pet minutna pavzica...
smeh
Nazaj na vrh Go down
najchy
Moderator
najchy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyČet Jun 19, 2008 10:32 pm

Midva z Najem tudi nekje po pol ure.(kolesariva)

Začela sva pa z 10 min pol pa to povečevala.

Smo šli danes v Portorož pa sem se kar začudla tako priden še ni bil.
Nazaj na vrh Go down
cotton candy
Mlad pes
cotton candy

Število prispevkov : 905
Kraj : Škofja Loka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyČet Jun 19, 2008 10:36 pm

tečt z iris je res finoo...po cestah jo mam pripeto, ko pa prideva na gozdne potke, jo pa odpnem in je vedno pred mano, nikoli me pa ne ovira...včasih vmes smukne še k potoku, mapak potem priteče za mano...

tud rolat se super da, samo se pa ful bojim, da ne bi šla prehitro..po klančkih navzdol, jo primem vedno v naročje..

kolesariva pa tko, da je ona v košarci, jaz pa na kolesu Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
Maša
Admin
Maša

Število prispevkov : 3394
Kraj : SlovKonjice
Registration date : 25/03/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPet Jun 20, 2008 7:31 am

Jaz tekam in kolesarim. Sicer ga nimam na kolesu zraven pripetega, ampak ok, pač mava svoj način.
Tečema pa tako, jaz petminut tečem, dve minute hodim, pa spet pet minut teče,. dve minute hodim... S tem, da jaz ne šprintam, ampak imam zmeren - pogovorni tempo. Jezik kažem

Rolat pa si ravno nebi upala, ker sem imela slabe izkušnje z rolerji in psi. Žvižgač
Nazaj na vrh Go down
http://dogland.naspletu.com
lemurka
Mlad pes

Število prispevkov : 1504
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPet Jun 20, 2008 1:20 pm

Mi2 z Naro najmanj 3x na teden pretečeva do 3km . .

Je zlo zlo fajn.. Še posebi ko NAra tko lepo ob meni tekca Smejim se

Lp,
Maja
Nazaj na vrh Go down
http://nara-dream.moj-album.com
Golden Girl
Mlad pes
Golden Girl

Število prispevkov : 300

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPet Jun 20, 2008 1:50 pm

jaz jaham z psom.... teče ob konju samo da greva počasi, da nima prevelikega napora! smeh
Nazaj na vrh Go down
http://dolga-griva.forumotion.com/portal.htm
najchy
Moderator
najchy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPet Jun 20, 2008 2:12 pm

Tudi mi ko gremo na teren vedno uzamemo pse sabo...
Nazaj na vrh Go down
Westi
Mlad pes
Westi

Število prispevkov : 451
Kraj : Slov. Konjice
Registration date : 09/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyPet Jun 20, 2008 4:31 pm

Jaz kolesarim in se rolam pa tudi vzamem psa zraven.
Nazaj na vrh Go down
Lonna
Admin
Lonna

Število prispevkov : 117
Registration date : 08/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Jul 20, 2008 11:36 pm

Z Lonno zdej prakticirama rolanje Smejim se Ampak Lonna teče pred rolerji, ker misli, da se igrama [da jo jst lovim] in pol teka okol mene in laja Huh Smejim se
Nazaj na vrh Go down
friga
Mlad pes
friga

Število prispevkov : 1675
Registration date : 22/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptySob Nov 29, 2008 10:03 am

Hja,jst ne morem niti kolesart niti rolat z luno.
Ker če bi ona vidla psa,bi jst letela 100000 m po zraku. Smejim se
Vleče pa drugače ne.
Srečen
Nazaj na vrh Go down
Balu
Mlad pes
Balu

Število prispevkov : 2338
Kraj : Radenci
Registration date : 04/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptySob Nov 29, 2008 12:12 pm

Jaz sem enkrat probala rolat z Balujem. Je šel še kar lepo[psov nismo srečali-če bi jih bi verjetno jaz bila na luni že], razen tega da je na začetku malo pred rolerji skakal..

Kaj pa, a je že kdo probal da bi ga pes vleku z sanmi? Jezik kažem Jaz sem to lani, samo nikamor ni Balu hotel it smeh Žvižgač
Nazaj na vrh Go down
http://buldogbalu.jezakon.com
lemurka
Mlad pes

Število prispevkov : 1504

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptySob Nov 29, 2008 12:19 pm

Balu je napisal/a:

Kaj pa, a je že kdo probal da bi ga pes vleku z sanmi? Jezik kažem Jaz sem to lani, samo nikamor ni Balu hotel it smeh Žvižgač
Mi smo lani Naro navezali na sani, pa smo gor dali ruzak Nasmejan , pa je lepo peljala . Smejim se
Nazaj na vrh Go down
http://nara-dream.moj-album.com
Balu
Mlad pes
Balu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptySob Nov 29, 2008 12:31 pm

Saj če bomo letos imeli več snega, bom še enkrat probala...samo Balu noče stran od mene..če bi jaz šla zravn njega bi vlekel sani, če sem na jaz na saneh po pa... Sramežljiv
Nazaj na vrh Go down
najchy
Moderator
najchy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptySob Nov 29, 2008 12:57 pm

Pomoje Balu ni glih took močen da bi tebe gor vleku.
Pa tut če je to nebi blo glih naj naj za njegovo zdraustveno stanje.

Drugače če pa misliš da je use cool pa mu žogico naprej vrži.
Nazaj na vrh Go down
Balu
Mlad pes
Balu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptySob Nov 29, 2008 1:02 pm

Balu je dovolj močen..me je že vleku kar po travi Sramežljiv
Za to zdravstveno stanje pa nevem..ker ma full energije, na sprehodu je vedno spuščen in to eno uro pa pol samo "leče" in nič drugega...

Ko bo dovolj snega bon probala z teniško žogico, al pa kar z wubbo[ki jo bo dobil za miklavža Jezik kažem ]
Nazaj na vrh Go down
Samojedka Nala
Mlad pes
Samojedka Nala

Število prispevkov : 475
Kraj : Maribor
Registration date : 11/04/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 2:34 pm

Jaz oz.moja prijateljica,ker jaz nimam rolerjev rola z Nalo okoli 1 uro,vendar lahko tudi več.Vmes imamo mnogo počitkov ter da se odžeja.Kolesarili zaenkrat še nisva,vendar morda bom ko bo starejša pa nebo več tako igriva,ker bi me ziher prevrgla Smejim se Tečem tudi,vendar ne tako dosti,ker mam znižano arterijo .Drugače pa tečem bolj malo kakšne 3 minute,pa mam potem odmor,potem pa tečem dalje,potem pa spet odmor.Drugače pa Nala vleče tut sani Nasmejan
Nazaj na vrh Go down
http://Anchek.webs.com/
emma**
Mlad pes
emma**

Število prispevkov : 419
Kraj : kranj
Registration date : 29/08/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 7:39 pm

dokler sem jaz imela mojega Donija sva šla velikokrat tako da sem jaz rolala on pa je je kar vlekeu naprej Nasmejan zanj sem šla zmerom prepočasi Srečen
Nazaj na vrh Go down
Samojedka Nala
Mlad pes
Samojedka Nala

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 10:42 pm

Kaka pasma pa je bil?
Nazaj na vrh Go down
lucy
Mlad pes
lucy

Število prispevkov : 935
Registration date : 08/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 10:51 pm

jaz tudi boni sabo jemljem, ko kam grem. Včeraj sva šle prvič na rolarje skupaj, pa je bilo kar fino, samo sva se zaradi moje varnosti vrnile domov, ker je blo full kamenčkov po kolesarski. Na kolo sva šle pa že večkrat, med tednom imava ponavadi malo krajši ture, zadnjič sva šle pa čez celo dovje, v mojstrano, po celi mojstrani nazaj na dovje pa domov. zadnjič sva šle pa tečt v dežju, prav tak fajn filing. (H) po polju, v breg, ravnina, ravnina, počitek, ravnina, po hribu navzdol. [uredu, sej vem da zakompliciran pišem.] Tekle sva okoli 10min, mislim s počitki vred, ko greva na kolo, greva pa naprej počasi, nato malo hitreje, kas, počasi zmanšujem, počasi, pa konec. Ne upam kaj preveč jo naprezat. čeprav sem imela idejo, da bi šla iz martuljka na dovje, samo to je 15km, malo preveč za bonek. Ko bo malo starejša oz bo mela malo več kondicije.>< pa tečt na sučkah sva šle tudi pozimi večkrat. proga je bila dolga okoli 3km.
Nazaj na vrh Go down
emma**
Mlad pes
emma**

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 10:54 pm

doni je bil beagle (saj piše pod temo beagli (fci 6) in v temi -v spomin) smeh
Nazaj na vrh Go down
Samojedka Nala
Mlad pes
Samojedka Nala

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 10:57 pm

Aha Srečen Beagli so zelo lepi Srečen
Nazaj na vrh Go down
emma**
Mlad pes
emma**

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 10:58 pm

Samojedka Nala je napisal/a:
Aha Srečen Beagli so zelo lepi Srečen

ja meni tudi Ljubezen
Nazaj na vrh Go down
Larra
Mladiček
Larra

Število prispevkov : 131
Kraj : Kranj
Registration date : 29/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... EmptyNed Maj 03, 2009 11:06 pm

Hehh..ja res je pasjeljubka, Doni je vlekel kot norec, sploh če je bil še kakšen mucen na vidiku, ker se je hotel igrati Jezik kažem Jezik kažem
Drugače pa Boni zelo rada teče ob rolerjih...s kolesom pa še nisva probali... Z rolerji narediva 3km in ker šprinta ves čas samo pade dol in je mir za 1-2h Jezik kažem Wink
LP
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....   Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje.... Empty

Nazaj na vrh Go down

Smučanje,tek,rolanje,kolesarjenje....
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next