Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortal Malo Po GalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Meni

Latest topics
» kratkodlaki border colli
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyTor Jun 17, 2014 1:10 pm by airedale10

» Mačji triki
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPet Mar 08, 2013 5:14 pm by ursa1234

» Nekaj o rodovniku & izbira primernega vzreditelja
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyČet Feb 28, 2013 5:21 pm by airedale10

» Moje živalce
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Feb 10, 2013 6:15 pm by airedale10

» Berny
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptySob Jul 21, 2012 3:52 pm by berny&zala

» Labradorec [Labrador Retiever]
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 25, 2012 3:31 pm by Hov-hov

» Sindy*
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 18, 2012 9:08 pm by momokika

» How.<3
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 18, 2012 9:05 pm by momokika

» Piramida
Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 18, 2012 5:45 pm by momokika

Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?

Go down 
+7
sara
najchy
cotton candy
Katek
Alja.
Maša
blue
11 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
blue
Admin
blue

Število prispevkov : 2439
Registration date : 30/04/2008

Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptySob Jun 14, 2008 1:48 pm

Ta tema bo marsikomu koristila. Srečen Tu boste ''tasreamežlivejši'' dobili odgovr Wink Tisti, ki imate izkušnje s tem- kakšna vprašanja ste postavili vzreditelju oziroma kako je izgledal prvi mail, ki ste mu ga poslali? Kako ste ostali v kontaktu medtem, ko ste čakali, da bodo mladički (če ste čakali več k 5mescev) itd.
Nazaj na vrh Go down
Maša
Admin
Maša

Število prispevkov : 3394
Kraj : SlovKonjice
Registration date : 25/03/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptySob Jun 14, 2008 4:20 pm

+ Vzreditelja nikoli ne vprašati za ceno, ker boste nanj vrjetno naredili slab vtis (mislil si bo: Ja, ta pa gleda samo na ceno, kaj bomo s takšnimi če pa si zastavi neko določeno ceno)
+ Najprej je primerno, da nakratko poveš o sebi (Ime, starost, kraj bivanja)
+ Naštejte nekaj razlogov zakaj ravno ta pasma
+ Vprašajte če se vam zdi, da je ta pes primeren za neko stvar kar bi ti rad delal z njim
+ Opišite kraj bivanja kjer živite
oziroma imejte občutek kaj lahko in kaj ne smeš, vprašajte kar želite, raen kakšnih cen psa in tega... Normalno pa je seveda, da vprašate kdaj bo naslednje leglo. Wink
...

Vsaj pri meni je takšen vtis očinkuje. Nasmejan

In še en nasvet:
Ne sprašujte preveč v enem mailu, ker vzrediteljem ni všeč, bolje, da postopoma sprašujete.. smeh
Nazaj na vrh Go down
http://dogland.naspletu.com
blue
Admin
blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptySob Jun 14, 2008 5:30 pm

Se kar strinjam z Mašo. Razen tisto z ceno. Pomoje je čist človeško, če kdo to vpraša. Tu je zdaj odvisno od posameznega vzreditelja-eni ja drugi pa spet ne. Če bi bila sama vzreditelj nebi imela nič proti vprašanju za ceno razen, če izgleda to tako'' Dan, imate kake mladičke in kolko pridejo,'' ali pa kak drugi hojladri stil. Srečen Če se pa še kaj spomnim pa bom še napisala . Žvižgač
Nazaj na vrh Go down
Alja.
Admin
Alja.

Število prispevkov : 2474
Kraj : Radenci
Registration date : 02/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptySob Jun 14, 2008 8:16 pm

Ne vidim težave v spraševanju cene, če je zraven kakšno smiselno vprašanje, iz katerega bo vzreditelj lahko razbral da si resen in se ti ne gre samo za to koliko stane mladiček.
Jaz bi pri predstavitvi navedla še izkušnje s psi, kakšnega psa sem imela oz. imam, potem bi napisala še zakaj si psa sploh želim in kaj z njim hočem početi.
Potem v drugem mailu, ko sem že dobila odgovor bi vprašala, kdaj(pri kolikih tednih) se da mladičke pogledati, kakšen karakter imajo starši, uspehi (lepotni in kakšni v poslušnosti, agilityju) so verjetno že kje navedeni, pa vseeno je fajn tudi to vprašati, da imaš neko predstavo, kakšni bodo mladički.
Sem pa sigurno še kaj pozabila. Napišem ko se spomnim. Nasmejan

Aja, bi mi lahko kdo v prihodnosti prevedel ene maile v angleščini? Kakšen stavek ali dva, ostalo bom verjetno koliko toliko razumela. Sramežljiv
Sem pa na voljo za nemške prevode (nemško v Slo in obratno) če kdo kaj rabi Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
http://chappiii.slohosting.com
blue
Admin
blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptySob Jun 14, 2008 9:03 pm

Alja to se bom pa v prihodnosti jaz oglasila! Smejim se
Nazaj na vrh Go down
Katek
Admin
Katek

Število prispevkov : 941
Kraj : Slov. Konjice
Registration date : 24/03/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 12:43 am

Jaz ti lahko iz/v angleščino prevajam. Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
https://dogs-rulz.slovenianforum.com
Maša
Admin
Maša

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 12:59 pm

Sem videla na enih parih psarnah, da ceno povedo ko prides ti k njim pogledati v kaksnem stanju so psi oz. gres na kratek sprehod, samo v drugacnem stilu stavka.
Pa pri vzrediteljici kjer bom vzela naslendjega psa, nisem nic sprasevala za ceno, pa se bomo zdaj enkrat dobili, da malo vec vprasam. Wink
Nazaj na vrh Go down
cotton candy
Mlad pes
cotton candy

Število prispevkov : 905
Kraj : Škofja Loka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 1:19 pm

Maša je napisal/a:
Sem videla na enih parih psarnah, da ceno povedo ko prides ti k njim pogledati v kaksnem stanju so psi oz. gres na kratek sprehod, samo v drugacnem stilu stavka.
Pa pri vzrediteljici kjer bom vzela naslendjega psa, nisem nic sprasevala za ceno, pa se bomo zdaj enkrat dobili, da malo vec vprasam. Wink

malo off: katerega psa že?

sicr pa..za Iris je bilo nekako takole: v prvem mailu sm povedala kdo sem, s kje sem, da se zanimam za CKCSje in če bodo meli kkšno tricolor leglo v prihodnosti..potem nam je pa samo še pošiljala slikce mladičkov in sm začela zbirat kerga bi..+kakšno ime...pozanimala sem se še o papirjih (passport, export rodovnik, ceplenja..) in o ceni..

za kooikra bo sicer malo težje, saj sem se malo bolj podrobno spustila v značaje, izglede, namene...ker ga želim iz nizozemske, sem kontaktirala nekakšen puppyinfo, katerega mail sem dobila na spletni strani od ''nizozemskega društva za kooikre'', kjer pa ne dobiš linkov od psarn..razložili so mi situacijo, da so zelo pozorni komu predajo psičke in da tako ''po domače'' po mailu ne bo šlo..želijo resne kupce, zato mi je tak način tudi všeč..moraš pa za informacije prispevat 10 eurov, ki jih daš poleg pisma, v katerem se predstaviš, izraziš svoje želje glede namena, spola..za psičke se mislim da čaka okrog pol leta, za pse pa malo dlje...zato te dajo na čakalno listo..aja pa preden ti ga prodajo, želijo da prideš enkrat samo na obisk (da te bolje spoznajo itd.)..to definitivno bom, saj res želim takega kužka ki mi bo ustrezal...pride pa tkole kr draga zadeva..(ne tolko pes kot pa bencin)
Nazaj na vrh Go down
Maša
Admin
Maša

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 3:14 pm

To boste pa videli ko bo pri meni doma. Jezik kažem (cez cca 9 mesecev)

Ja meni je ravno zato fajn, da psa kupis v sloveniji, ker imas najblizje in lahko gres kadarkoli do vzrediteljice. Saj ce nebi imeli ''kvalitetnih'' psov neke pasme v sloveniji, bi pa sla najprej, hrvaska, potem avstrija, madzarska, nemcija, italija...

Za kooikerje pa vem, da se niso ravno razsirjeni. Me pa neki zanima, (mall off topic) ce bos vzrejala?
Nazaj na vrh Go down
cotton candy
Mlad pes
cotton candy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 3:26 pm

hmm vzrejala? ne. če bom, bom imela eno leglo (tako kot sem nameravala z iris..)..prej ko se preselimo, večja verjetnost bo...(imam pa za v ta namen rezervirano sobo v pritličju z izhodom na vrt)
Nazaj na vrh Go down
blue
Admin
blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 3:28 pm

Maša je napisal/a:
To boste pa videli ko bo pri meni doma. Jezik kažem (cez cca 9 mesecev)

Ja meni je ravno zato fajn, da psa kupis v sloveniji, ker imas najblizje in lahko gres kadarkoli do vzrediteljice. Saj ce nebi imeli ''kvalitetnih'' psov neke pasme v sloveniji, bi pa sla najprej, hrvaska, potem avstrija, madzarska, nemcija, italija...

Za kooikerje pa vem, da se niso ravno razsirjeni. Me pa neki zanima, (mall off topic) ce bos vzrejala?

A meni ne boš povedala? Ne vem To sem si zdaj zapomnila... Ne vem Hudič
Nazaj na vrh Go down
Maša
Admin
Maša

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 4:01 pm

Blue, bom se razmislila. No saj tebi pa lahkopovem (ampak nobenmu povedat). Jezik kažem Ok. Konc off topica iz moje strani.
Nazaj na vrh Go down
Alja.
Admin
Alja.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 4:12 pm

Glede Slovenije in kontakta z vzreditelji bom napisala tako. Tudi meni bi bilo ljubše iti po mladička v Slovenijo, vendar je v Sloveniji le ena psarna, ki se resno ukvarja z vzrejo "moje pasme", v kateri pa so psi bolj razstavne linije, jaz pa hočem delovnega psa, pa tudi kvaliteta psov je v veliko tujih psarnah veliko boljša. Seveda obstajajo tudi posamezniki, ki imajo rodovniška legla ampak to je že druga zgodba. Zato sem se odločila oz. se še odločam, da bom po drugega psa šla definitivno v tujino (Najbrž Avstrija ali Nemčija, ker sem do zdaj še najbolj v kontaktu z nemškimi in avstrijskimi vzreditelji).
Z vsakim dobrim vzrediteljem ostaneš v kontaktu. Če ne drugače po mailu in telefonu, drugače pa pač prevoziš "malo več" km za obisk vzreditelja. Jaz bom prej kot to da je vzreditelj v SLO, vsekakor gledala na karakter in kvaliteto staršev in vzreditelja.
Pa to ni letelo na nobenega od vas, da ne bo pomote. Samo malo komentiram in dodajam svoje mnenje.

Kolikor jaz vem bo Maša imela borderja. Ali pa si je premislila. Obračam oči Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
Maša
Admin
Maša

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyNed Jun 15, 2008 4:15 pm

Nisem ze na forumu nekaj pisala glede bordercka? No, ce ne na tem pa sem na kaksnem drugem. Ne bom vec smetila teme.
Nazaj na vrh Go down
blue
Admin
blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 16, 2008 2:37 pm

cotton candy: Koliko si bila stara, kos si dobila Iris? A ti si prej šla kej na obisk, pa u kerem jeziku si se pogovarjala?
Nazaj na vrh Go down
cotton candy
Mlad pes
cotton candy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 16, 2008 4:00 pm

blue je napisal/a:
cotton candy: Koliko si bila stara, kos si dobila Iris? A ti si prej šla kej na obisk, pa u kerem jeziku si se pogovarjala?

začela sem konec leta 2002, kupila sem jo leta 2005, sama sem pa letnik 1993..po pa računej Hudič Obračam oči

prej nisem šla na obisk, saj sem kontaktirala to psarno na vrat na nos, ker sem bila prepričana, da so vsi njihovi kužki tako lepi kot njihov predstavnik, kjer sem tudi dobila kontakt.
po mailu smo se pa pogovarjal v angleščini in nemščini..no, mi smo pisal v angleščini, oni nazaj v nemščini..
v živo pa mi slovensko, oni slovaško Obračam oči
Nazaj na vrh Go down
blue
Admin
blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 16, 2008 6:52 pm

Amm..potlej si bila stara 12-13, če se ne motim? Kako si pa staršem dopovedala, da je treba na Slovaško? smeh

Ker mi gremo drugi teden v juliju na češko k enim vzrediteljem in nimam pojma kako se bomo pogovarjali. Obračam oči Če ne bom kakega prevajalca zraven vzela ker v naši familiji znajo samo slovensko in osnove nemščine. Jezik kažem Jezik kažem Ehh, se bom že nekot zmenila z vzrediteljico naj se nauči slovensko jaz bom pa hodila na hitre tečaje češčine! Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
najchy
Moderator
najchy

Število prispevkov : 2446
Kraj : Strunjan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 16, 2008 7:08 pm

Sej je kar nekaj besed podobnih.

Jaz sem si pisala z enim čehom,ki ima tolerje pa sva se kr razumela noo. Smejim se

Boš vidla da bo šlo.
Nazaj na vrh Go down
http://www.freewebs.com/najchy/
blue
Admin
blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 16, 2008 7:20 pm

Upam, da res. Ne vem Zdej še samo atiju povem, da je treba na(v) Češko pa bo vse urejeno. Srečen
Nazaj na vrh Go down
sara
Mladiček
sara

Število prispevkov : 276
Kraj : Okolica Ajdovščine
Registration date : 10/05/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyPon Jun 16, 2008 8:16 pm

Ma, kaj prašat in kaj ne in kakšen odnos...res je ful odvisno od vzreditelja. Mene bi recimo po mojem prvem telefonskem klicu verjamem da 50% vzrediteljev skenslalo. Je zgledlo nekako takole "Dober dan. Tlele Sara. Sem videla da imate leglo zp-jev, je še kakšen samček fraj? (in je blo sam tiho, ker pomojem ni pričakoval takega nastopa) in pol, kolko je pa cena".
Skratka grozljivo. Potem smo začeli s tem da me je povprašal o mojih izkušnjah s psmi, kakšna je naša družina in odnos družinskih članov do psa, kje bo bival, ga želim za vzrejo ali razstavljanje, ali delo ali preprosto družbo, kdo bo psa vzdrževal, potem sem dobila kratko predavanje o pasmi, preučevanje linij in rodovnikov, razvoj retrieverja, psihičen in fizičen profil...in potem smo se začeli pogovarjat o mladičku. Torej to, kar je vzreditelj vprašal mene, in kar sem mu povedala, ib bil pomojem prvi stik Wink.
Zagotovo ne ponovite moje napake (ki sem jo nardila na začetku, ker pač pojma nisem imela ne zakaj sploh hočem rodovniškega psa ne kaj to niti pomeni, brez razstavnih ali kakršnih koli ambicij za šolanje ) in če ne bi dobila takega super vzreditelja ki me je praktično popeljal v vse skupi res ne vem kako bi šlo, oz kakšen bi izgledal moj kinološki profil danes Zmeden , tako dda sem mu res izredno hvaležna za vse. Zato zaključim s tem, da je veliko odvisno tudi od značaja vzreditelja oz. njegovega potrpljenja Wink, in seveda tvoje pripravljenosti absorbitranja vsega kar ti pove Wink
Nazaj na vrh Go down
http://www.freewebs.com/zlatkariva
Katek
Admin
Katek

Število prispevkov : 941
Kraj : Slov. Konjice
Registration date : 24/03/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyTor Jun 17, 2008 9:21 am

blue je napisal/a:
Amm..potlej si bila stara 12-13, če se ne motim? Kako si pa staršem dopovedala, da je treba na Slovaško? smeh

Ker mi gremo drugi teden v juliju na češko k enim vzrediteljem in nimam pojma kako se bomo pogovarjali. Obračam oči Če ne bom kakega prevajalca zraven vzela ker v naši familiji znajo samo slovensko in osnove nemščine. Jezik kažem Jezik kažem Ehh, se bom že nekot zmenila z vzrediteljico naj se nauči slovensko jaz bom pa hodila na hitre tečaje češčine! Jezik kažem

Hm, a veš da poznam eno tako osebo.... Jezik kažem

drugače res, če boš rabla še kak prebod kr reči
Nazaj na vrh Go down
https://dogs-rulz.slovenianforum.com
blue
Admin
blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptySob Jul 05, 2008 7:17 pm

Ja jaz tudi poznam tako osebo. smeh Naslednji teden grem na češko (v soboto) pa se bova s stricem že sama znašla. Wink

Drugače pa šeee dobiš za prevest!
Nazaj na vrh Go down
metulchk
Mlad pes
metulchk

Število prispevkov : 307
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyTor Okt 21, 2008 3:26 pm

Ker se mi da tipkat smeh

moje mnenje je, da mora bit prvi mail tak da pove čim več o tebi, tvojih pričakovanjih, željah izkušnjah z psi in s pasmo... in pa seveda tono takšnih in drugačnih vprašanj. seveda, takih, kakršnih ne najdeš rano v vsaki strani v knjigah in internetu...
Sama sem trenutno na vezah z vzrediteljico, pri kater bom vrjetno malce več kot leto dni čakala na leglo... smeh

Glede cene pa takole. seveda je pomembna. Je pa tako, da take stvari v zvezi s ceno, prevozom in podobnih zadevah jaz ne omenjam takov v prvem mailu/pogovoru... Ker vrjemite, največ telefonskih klicev in mailov vsebuje samo eno stvar - kakšna je cena. in seveda odpisuješ, odgovarjaš, ampak ko ljudje (nekateri) dojamejo, da pač cena ne bo ravno pod 10€, te povsem skenslajo... zato normalno, da takih ljudi, ki začnejo tako nikoli ne jemleš čisto resno.

ok ne da se mi več smeh
Nazaj na vrh Go down
http://www.rozalias.com
metulchk
Mlad pes
metulchk

Število prispevkov : 307
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyTor Okt 21, 2008 3:27 pm

aja še tole.

z mojo vzrediteljico pa sem se vedno pogovarjala samo v angleščini (in se še). čisto od začetka... je fajn oseba Nasmejan
Nazaj na vrh Go down
http://www.rozalias.com
Alja.
Admin
Alja.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? EmptyTor Okt 21, 2008 3:37 pm

Jaz sem si tudi pred kakim tednom začela dopisovati z 'novo' vzrediteljico. Vzrediteljica je iz Nemčije, zato se pogovarjava po nemško. V prvem mailu sem se na široko predstavila, napisala kaj vse počnem s trenutnim psom, zakaj mi je pasma in zakaj so mi njihovi psi tako všeč, zakaj bi rada ostala v kontaktu z njimi, potem pa sem napisala par vprašanj o njihovi vzreji in pasmi, itd. Najprej sem bila sicer malo skeptična če so moj mail sploh vzeli resno, ampak sem že po dveh dneh dobila odgovor. Cena pa me trenutno v bsitvu sploh ne zanima, saj še naslednjih par let ne mislim vzeti psa, ne pri njih, ne kjerkoli drugje.. smeh
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?   Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail? Empty

Nazaj na vrh Go down

Vprašanja vzreditelju-kaj naj vsebuje prvi mail?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next
 Similar topics
-