|
| KD Slovenska Bistrica | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: KD Slovenska Bistrica Tor Maj 13, 2008 6:44 pm | |
| | |
| | | blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: KD Slovenska Bistrica Tor Maj 13, 2008 9:07 pm | |
| In je zakon! Ko začneš pravilno komunikacirati (amm..sej sem prav napisala) z inštruktorji! | |
| | | Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: KD Slovenska Bistrica Tor Maj 13, 2008 9:11 pm | |
| Ja. Jaz morem priznati da imajo veliko dejavnosti, vsak mesec eno dobrodelno pa to. Tak, da ja. Super društvo je. Sem mišljene spemenila, sploh osebje je zakon in inštruktorica je zelo fajna postala. Blue, ti greš v soboto na dobrodelno akcijo? Pa komaj čakam agi tekmo, boma medv s špelo pomagali pri orgaizaciji. Kolikor sem videla nas imajo tudi nas tečajnike poslikat... Učenje slaloma bomo imeli isti kot pri večina društvih. Torej na kratko: Super osebje in super psi. | |
| | | blue Admin
| Naslov sporočila: Re: KD Slovenska Bistrica Tor Maj 13, 2008 9:24 pm | |
| Pridem. To soboto, drug petek in pa v soboto! " longdesc="18" /> Čez 10000let, ko bom imela drugega psa grem definitivno sem. ne pa v celeio | |
| | | sara Mladiček
Število prispevkov : 276 Age : 34 Kraj : Okolica Ajdovščine Registration date : 10/05/2008
| | | | Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: KD Slovenska Bistrica Sre Maj 14, 2008 7:19 am | |
| Ja, mi smo se zdaj v društvu bolj povezali in nam resnično dogaja! Enako blue, jaz pridem v soboto in v drug petek in soboto. Tečaj agilityja pa vodi pri nas Nataša Živko, fajn oseba. Jaz pa itak zdaj grem z naslednjim psom v slo bistrico - odvisno kako bom pri denarju ker so tečaji pa res dragi. Vabljeni vsi: Sobota, 12 april ob 9.00 uri. Spomladanski piknik z delovno akcijo. | |
| | | blue Admin
| Naslov sporočila: Re: KD Slovenska Bistrica Ned Jun 08, 2008 12:28 pm | |
| Včeraj je bila zaključna prireditev. Ima Maša nekaj fotk ki sem jih slikala jaz z njenim fotičem. Pomagale sva neki pri bbh-ju itd. Drugo leto greva medva delat ta izpit. Čist lahko . Nekateri niso imeli pozornosti obrati taki da kriza, ena pudlica se ni hotela vsedit in dat prostor. En ali celo dva kužka sta zbežala pri odpoklicu k psu ki je odlagal a so vseeno nardili (80%). | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: KD Slovenska Bistrica | |
| |
| | | | KD Slovenska Bistrica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |