Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortal Malo Po GalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Meni

Latest topics
» kratkodlaki border colli
Agility - Page 24 EmptyTor Jun 17, 2014 1:10 pm by airedale10

» Mačji triki
Agility - Page 24 EmptyPet Mar 08, 2013 5:14 pm by ursa1234

» Nekaj o rodovniku & izbira primernega vzreditelja
Agility - Page 24 EmptyČet Feb 28, 2013 5:21 pm by airedale10

» Moje živalce
Agility - Page 24 EmptyNed Feb 10, 2013 6:15 pm by airedale10

» Berny
Agility - Page 24 EmptySob Jul 21, 2012 3:52 pm by berny&zala

» Labradorec [Labrador Retiever]
Agility - Page 24 EmptyPon Jun 25, 2012 3:31 pm by Hov-hov

» Sindy*
Agility - Page 24 EmptyPon Jun 18, 2012 9:08 pm by momokika

» How.<3
Agility - Page 24 EmptyPon Jun 18, 2012 9:05 pm by momokika

» Piramida
Agility - Page 24 EmptyPon Jun 18, 2012 5:45 pm by momokika

Agility

Go down 
+25
Tibetanka
Zoya
Katk.
Samojedka Nala
enna
lemurka
avy
friga
lucy
Larra
flo
metulchk
aska
Westi
Monika
anncii.^^
sara
cotton candy
najchy
blue
Alja.
Urška
Balu
Maša
Katek
29 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25  Next
AvtorSporočilo
cotton candy
Mlad pes
cotton candy

Število prispevkov : 905
Kraj : Škofja Loka
Registration date : 02/05/2008

Agility - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Agility   Agility - Page 24 EmptySob Jun 20, 2009 7:09 pm

ah iris ni prpravljena tok časa pozornosti držat..sploh pa nima veselja delat osnovne poslušnosti, ma nekakšen odpor..na začetku sva falile na celi črti in od takrat se ji je to pomoje mal zamerl, ker ni blo pravga pristopa do teh vaj..
delale bi sam tiste vaje iz ROja..tazanimive Smejim se

bova kr ostale na trikcih pa mogoče CF..čeprav je ratala kr muhasta odkar agilityja ne trenirava več..zamerla mi je in me je vrgla na ignor Obračam oči
Nazaj na vrh Go down
najchy
Moderator
najchy

Število prispevkov : 2446
Kraj : Strunjan
Registration date : 02/05/2008

Agility - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Agility   Agility - Page 24 EmptyNed Jun 21, 2009 12:46 pm

Boga Iriska no upam da prideta pokukat še na kakšno tekmo in gremo na kak skupen sprehodek.

Petra pa drži se! Kiss
Nazaj na vrh Go down
http://www.freewebs.com/najchy/
tjaša123
Mladiček

Število prispevkov : 281
Registration date : 16/02/2009

Agility - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Agility   Agility - Page 24 EmptySre Jul 01, 2009 1:28 pm

No včeraj sva se pa jaz pa moja umazana in zvozlana psica Blondie malo brukale na agilityju Žvižgač Žvižgač Žvižgač No ugotovila sem da je precej pogumna saj se je kar sama sprehajala čez tiste "mostove"..nevem kako vi to rečete Wink Wink No vsaj enega so našli, da so se ahko smejali Nasmejan Nasmejan Smejim se Eneparkrat je že skočila če eno ali dve oviri, včeraj pa je pravzaprav prvič videla agi progo Wink Wink Jezik kažem No res je verjetno izgledalo zelo katastrofalno ampak me je Blondie za prvič presenetila...vsaj čez oviro je skočila Jezik kažem Jezik kažem Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
http://en.fotoalbum.eu/tjasa_93
*white*paws*
Mladiček
*white*paws*

Število prispevkov : 27
Kraj : škofja loka
Registration date : 15/05/2009

Agility - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Agility   Agility - Page 24 EmptySre Jul 01, 2009 1:36 pm

No jaz sem pa vama včeraj že rekla, da noben ne pričakuje da za prvič gre kar vse super... Eni psi rabjo da se gre počas delat eni pač hitro zaupanje dobijo in so pač bolj pogumni... ampak pač s treningi lahko vsak doseže da sta s psom zadovoljna in tečeta parkurje... Nasmejan tko da nobenih bruk nismo vidl... če se pa kdaj kšnmu sotečajniku nasmehnemo je pa to le zgolj situacijska komika in ne posmeh Wink Jezik kažem

lp
Nazaj na vrh Go down
http://littlemai.wetpaint.com/
tjaša123
Mladiček

Število prispevkov : 281
Registration date : 16/02/2009

Agility - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Agility   Agility - Page 24 EmptySre Jul 01, 2009 10:52 pm

*white*paws* je napisal/a:
No jaz sem pa vama včeraj že rekla, da noben ne pričakuje da za prvič gre kar vse super... Eni psi rabjo da se gre počas delat eni pač hitro zaupanje dobijo in so pač bolj pogumni... ampak pač s treningi lahko vsak doseže da sta s psom zadovoljna in tečeta parkurje... Nasmejan tko da nobenih bruk nismo vidl... če se pa kdaj kšnmu sotečajniku nasmehnemo je pa to le zgolj situacijska komika in ne posmeh Wink Jezik kažem

lp

Ja vem vem..ampak začetek je fajn zadeva... Wink Wink Mogoče pa še na kakšen trening pridem malo noge razgibat Jezik kažem
Nazaj na vrh Go down
http://en.fotoalbum.eu/tjasa_93
Maša
Admin
Maša

Število prispevkov : 3394
Kraj : SlovKonjice
Registration date : 25/03/2008

Agility - Page 24 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Agility   Agility - Page 24 EmptyTor Okt 27, 2009 1:25 am