| Agility | |
|
+25Tibetanka Zoya Katk. Samojedka Nala enna lemurka avy friga lucy Larra flo metulchk aska Westi Monika anncii.^^ sara cotton candy najchy blue Alja. Urška Balu Maša Katek 29 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Katek Admin
Število prispevkov : 941 Age : 28 Kraj : Slov. Konjice Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 5:03 pm | |
| Hihi, mi mamo zaključek predvidoma v torek [24.] in bomo imeli interno tekmo. Me prav zanima kdo bo najboljši. | |
|
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| |
| |
Katek Admin
Število prispevkov : 941 Age : 28 Kraj : Slov. Konjice Registration date : 24/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 5:08 pm | |
| 24.junija ja. Ko je konec pouka tud mi končamo... js grem pa itak že 27. na juriš. | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 5:14 pm | |
| Kam pa greš tekmovat Katek? Blue, kje ne greva na poligon v torek? Ali sobotoo.. ? Jaz bom mogoče to soboto šla delat kar tako malo sama, da še malo gumo povadiva in most ter gugalnico. Slalom pa nama gre dobroo! | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 5:18 pm | |
| Maša sem ti že povedala, da si blond Glede na obnašanje na poligonu prvič (prvi rundi) in obnašanju drigič (v drugi rundi) medve ne bova šle več vadit prvič (prvo rundo) in bova šle samo drugič. Ne razumeš, ane? | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 5:54 pm | |
| Midva z Balujem imava pa "pavzo" že 14dni(oče je kosil travo in sem morala dat te palce vn.....bom jih enkrat spet not dala-ampak zdaj po pravi dolžini.)
Amm...koliko je prava dolžina pri slalomu? | |
|
| |
Katek Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 5:57 pm | |
| - Maša je napisal/a:
- Kam pa greš tekmovat Katek?
Blue, kje ne greva na poligon v torek? Ali sobotoo.. ? Jaz bom mogoče to soboto šla delat kar tako malo sama, da še malo gumo povadiva in most ter gugalnico. Slalom pa nama gre dobroo! Maša, interna tekma pomeni da tekmujemo znotraj društva - tečajniki. | |
|
| |
blue Admin
| |
| |
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 7:24 pm | |
| - Balu je napisal/a:
- Midva z Balujem imava pa "pavzo" že 14dni(oče je kosil travo in sem morala dat te palce vn.....bom jih enkrat spet not dala-ampak zdaj po pravi dolžini.)
Amm...koliko je prava dolžina pri slalomu? Vse ti piše na spletni strani Komisije za agility. Slalom Število palic je 8, 10 ali 12. Palice naj bodo toge, s premerom 3 do 5 cm. Palice so visoke najmanj 100 in največ 120 cm, razdalja med njimi je 60 cm.Midva imava doma 12 palic, da se pes navadi iti skozi 'večje število', tak da ti priporočam da si nabaviš 12 palic. | |
|
| |
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 8:10 pm | |
| Tako, pa izgledajo naši treningi: (bom kar kopirala moj post iz agi foruma) Jaz bi tudi! Tessa: Hooop Priklonček na mizi Hit : Pilko: Ena slabša od Ammy: Kira: Drugače imamo treninge v Lukavcih, smo pa včeraj imeli trening v Turnišču, da so se psi navadili še drugih terenov in okolja, kar je meni zelo všeč, saj v društvu delajo na tem da so psi vodljivi v vseh dejavnikih in na različnih ovirah. Se mi je pa Chappi včeraj dobesedno vlekel po parkurju (ustavljal se je pred preskoki, ni hotel na palisado, na mostu se je ustavljal...) Mu je pa upravičeno saj je bila včeraj taaaaakaaa vročina, pa še v največjem soncu smo delali... Eh ja... Če do 26. junija ne bova hitrejša lahko na tekmovanje v MS kar pozabiva, saj ne mislim nabirati Kazenskih točk, zaradi prekoračenega časa. Mislim, da imajo nekaj slik od naju inštruktorica in najina sotečajnika, samo še niso nič prilepili, tako da... Drugače pa... -Hit(bordrr) je od inštruktorice -Tessa(briardka) in Ammy(parson russelka) sta najini sotečajnici -Kira(tudi parsonka) je Ammy-na 'sestrica' (nista si v sorodstvu, samo imata iste lastnike in sta ful navezani) -Pilko(koder) in Lenny(blue merle border- na tej sliki desno- Klik) sta od Zolija (ga verjetno poznate s tekem) Ok dovolj, sem se malo razpisala. Lp | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 9:17 pm | |
| Aljaaaa .... Jaz bi snemalca rabila v petek al pa v soboto... Bi lahko? Ovire bom začela jutri pripravljati.... Lp P.S. Pa boš prišla brez ali z Chappijon?Enkrat pridi brez da grema agi skozi(drugače bo Balu "sramešljiv" in bo ovohaval chappija | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 9:19 pm | |
| | |
|
| |
Balu Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 9:20 pm | |
| Ja vem, saj zato se bova prej prijavila v malo šolo | |
|
| |
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Balu Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 9:50 pm | |
| Ne,do zdaj sem ga vse sama učila-trikce....z psimi se dobro razume, svadi se le če se ker pes noče igrat z njim-in začne lajat balu pa potem nazaj...samo vgriznu pa ne bi nikoli nikogar....če gledamo Balujevo mamo ter Sumoja...sta kar agresivna(Od Baluja mama me je 3x že skoraj vgriznila sem imela srečo) | |
|
| |
Alja. Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Maj 28, 2008 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Balu Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Maj 29, 2008 7:30 am | |
| Verjetno ja | |
|
| |
Katek Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Maj 29, 2008 9:10 am | |
| V malo šolo bosta šla? A ni že pozno? | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Maj 29, 2008 4:18 pm | |
| - blue je napisal/a:
- Maša sem ti že povedala, da si blond
Glede na obnašanje na poligonu prvič (prvi rundi) in obnašanju drigič (v drugi rundi) medve ne bova šle več vadit prvič (prvo rundo) in bova šle samo drugič. Ne razumeš, ane? blue: 1. Ne žalime ker so pravila za vse enaka, ker meni pač ni to všeč, da se kdo iz mene norčuje - torej, govori nekaj v hecu... 2. Se ne zavedaš, da si malo bolj čudno napisala: "Torej prvič ne greva na poligon, drugič pa"? Jaz sem napisala ne zastopim te najbolje, s tem sem tudi mislila, češ, kateri dan to, soboto ali torek? Me pač ti nisi zastopla. Aja, Blue, pa ne rečem, da jaz ne znam razločno postavljati vprašanj. Katek ja si v drugem postu napisala, da gresta na juriš, pa nisem zastopila najbolje. Se zgodi. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Maj 29, 2008 4:22 pm | |
| ) - Maša je napisal/a:
- blue je napisal/a:
- Maša sem ti že povedala, da si blond
Glede na obnašanje na poligonu prvič (prvi rundi) in obnašanju drigič (v drugi rundi) medve ne bova šle več vadit prvič (prvo rundo) in bova šle samo drugič. Ne razumeš, ane? blue: 1. Ne žalime ker so pravila za vse enaka, ker meni pač ni to všeč, da se kdo iz mene norčuje - torej, govori nekaj v hecu... 2. Se ne zavedaš, da si malo bolj čudno napisala: "Torej prvič ne greva na poligon, drugič pa"? Jaz sem napisala ne zastopim te najbolje, s tem sem tudi mislila, češ, kateri dan to, soboto ali torek? Me pač ti nisi zastopla. Aja, Blue, pa ne rečem, da jaz ne znam razločno postavljati vprašanj.
Katek ja si v drugem postu napisala, da gresta na juriš, pa nisem zastopila najbolje. Se zgodi. Pa daj če sem se hecala . (pa zadnjič si mi sama na busu rekla, da si blond ). Tu ven tudi nekega žaljenja nisem razbrala.
Nazadnje urejal/a blue Čet Maj 29, 2008 4:24 pm; skupaj popravljeno 2 krat (Reason for editing : ......) | |
|
| |
Balu Mlad pes
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Maj 29, 2008 6:18 pm | |
| Katek, nekje sem brala, da je ena gospa vprašala, če lahko pride njen pes v malo šolo-ki je star 3 leta(se mi zdi da je rekla), pa so rekli da lahko, da ni problema....
Če pa je prepozno...bom pa ga že sama "naučila"....saj jaz nimam problemov z njim, le premočen je.. | |
|
| |
Alja. Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Maj 29, 2008 6:35 pm | |
| Odvisno kaj razumeš pod pojmom 'Prepozno'. Za vpisati, se ni prepozno, ni prestar.(lahko se vpišejo tudi psi, ki so starejši od enega leta) Bi ga pa lahko že vpisali ko je bil star pol leta. Mogoče ga je malo prepozno odvaditi določenih stvari. Sicer se vse da, vendar bo potrebno malo več časa. Mala šola pa ni zato, da se pes nauči osnovnih povelij, ampak da se navadi drugih psov, in predvsem zato, da se ti naučiš še kaj več kot to da ima pes 4 tace in da potrebuje hrano in gibanje.(ni mišljeno dobesedno ) Pri vsaki uri male šole je namreč zraven še predavanje. Mi smo obdelali: prehrano, bolezni+cepljenja, razstavljanje, učenje trikcev in nagrajevanje, nega psa in pasme, ki smo jih imeli v tečaju (inštruktor se je pasme dobesedno napiflal, in jih potem na kratko predstavil ostalim tečajnikom [imeli smo pa o rotvajlerju(2), nemškem ovčarju(2), parson russel terierju, malem nemškem špicu, shar peiu, višavskem terierju, labradorcu[2] in dobermanu.]) (2)= 2 predstavnika te pasme | |
|
| |
Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Maj 29, 2008 10:10 pm | |
| Ja sej je kul blue... Ampak ti si v treh postih zapored poudarjala, da če so že ugotovili, da sem blonda po pameti. Zdaj pa zaključiva s to debato. - res sem rekla, da sem blond... ampak ok, zato še nisem blond če ne zastopim nekaj kar nekdo ne pove čisto razločno. Glede male šole, ne vidim razloga zakaj se nebi vpisala. Zame ni nobene ovire, če bi se hotela vpisati. Ampak menim, da je že kar fajn navajen na druge pse in vem veliko o negi moje pasme & all, ker smo imeli zadnjič tudi sami... | |
|
| |
Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Ned Jun 01, 2008 5:04 pm | |
| | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Ned Jun 01, 2008 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Agility | |