| Agility | |
|
+25Tibetanka Zoya Katk. Samojedka Nala enna lemurka avy friga lucy Larra flo metulchk aska Westi Monika anncii.^^ sara cotton candy najchy blue Alja. Urška Balu Maša Katek 29 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| |
| |
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 4:20 pm | |
| Če ti uide ti pač uide.Ne bo ne prvi in ne zadnji. Seveda ga probaš priklicat pa v slili lahko tudi igračko iz žepa vn potegneš pa ga prikličeš. Boš pač disk ampak usaj parkur boš naredila. Sicer sm pa tudi jaz za Naja mislna da mi bo pobegnu pa mi ni. | |
|
| |
Alja. Admin
Število prispevkov : 2474 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 4:30 pm | |
| Ej Anja, ti si že iskušena bom kar tebe vprašala. Je prepovedano pred tekom uporabiti hrano, da se ti pes npr. vsede, ali pa da ga zmotiviraš? No ja, upajmo da se to pri nama ne bo zgodilo. Anja, bomo nekje skupaj meli bokse? Naš je sicer malo premajhen, ga je Chapi prerastel. Bo treba novega nabavit. Kakšnih mer si ti imela taplastičnega? | |
|
| |
najchy Moderator
Število prispevkov : 2446 Age : 30 Kraj : Strunjan Registration date : 02/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 4:37 pm | |
| A si dobila ZS na pesjanarju?
Ne,ni prepovedano.Samo ne sme ti nič padat. Pa ne to delat čist na štartu ampak malo stran.
Seveda bomo mele skupaj boxe.Jaz bom dala Naja nekam pod drevesa.
Uff,nevem ga gram zdej zmerit. Sicer ga mam pa še zdej.Bom pa mogoče železnega prodala pa platnenega kupla. | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 5:36 pm | |
| Če maš lahko na agiju brikete v rokah pol pa tak z mano in Balujem ni problem...edino če ga bo kaj drugo zmotilo... Moram še premislit.. | |
|
| |
najchy Moderator
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 5:41 pm | |
| Pa ne ko laufaš. Samo prej ko čakaš na štart. | |
|
| |
Balu Mlad pes
Število prispevkov : 2338 Age : 29 Kraj : Radenci Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 5:48 pm | |
| Ach ja... Pa saj ne bodo vedli či imaš kaj v roki al ne.. | |
|
| |
najchy Moderator
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 5:50 pm | |
| Pomoje ni dobro da imaš kaj v roki ko laufaš. | |
|
| |
sara Mladiček
Število prispevkov : 276 Age : 34 Kraj : Okolica Ajdovščine Registration date : 10/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 5:55 pm | |
| Midve z Rivo tudi mal vadiva agiliti..na poligonu ko mamo odmor med tečaji alpa če smo kaj prej gor oz. čakamo na "odvoz ", naslednej leto pa bolj resno Me pa zanima kako začnete pse privajat na palisado in gugalnico. Most ni problema. čez palisado pa jo ne morem in ne morem spravit. Gre lepo na vrh, se obrne (nimam pojma kako ji usp pri tem obdržat ravnotežje) in pride nazaj dol. Čez pa ni šans. Na gugalnico ap sploh ne gre, ker je 1x sama gor prilaufala in jo je "zabilo" (je skočila dol), tako da se ji sedaj na veliko ogne . Vsak nasvet bo dober | |
|
| |
blue Admin
Število prispevkov : 2439 Age : 28 Registration date : 30/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 5:56 pm | |
| Če imaš v roki priboljšek,igračko,...si diskan. S psom se lahko zunaj poigraš ga nagradiš ampak igračo pustiš izven parkurja. | |
|
| |
najchy Moderator
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 5:58 pm | |
| Si diskan ampak v najslabšem primeru če ti pes zbeži(si itak diskan)uzameš ven igračo in ga prikličeš. | |
|
| |
najchy Moderator
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:00 pm | |
| sara Rivo probaj na palisadi ful nagrajevat pa bodi pred njo in ji pokaži da se ve sme obrnit ful jo kliči.
Za gugalnico ti pa svetujem da ti jo nekdo drži in ko je Riva gor jo začne počasi spuščat ti pa jo ful nagrajuj vmes. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:01 pm | |
| | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:03 pm | |
| - najchy je napisal/a:
- Si diskan ampak v najslabšem primeru če ti pes zbeži(si itak diskan)uzameš ven igračo in ga prikličeš.
S tem se strinjam. Sem samo odgovorila na Uršino vprašanje, da če ne viidijo pa to.. Aja sara še neki. Čestitke za to odločitev! Gugalnice pa ne delaj brez ''strokovne'' pomoči ker jo lahko še v večji strah dobiš. | |
|
| |
najchy Moderator
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:04 pm | |
| Mal off topic blue a ti ne dobivaš mojih ZSjev? | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:06 pm | |
| Kerih ZS-jev spet? A je z mano vse v redu oziroma mojih računalnikov. Grr..mi pošlješ še enkrat ker izgleda, da nisem nič dobila (tazadnje tista slikica) | |
|
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:06 pm | |
| Blue, pridi no na agility. Bom fotkiča zraven prinesla... & all. Pa je pač malo mokro, deževalo pa 100% ne bo. Prosim, aja, a mamo to ob pol sedmih? | |
|
| |
blue Admin
| |
| |
Maša Admin
Število prispevkov : 3394 Age : 28 Kraj : SlovKonjice Registration date : 25/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:11 pm | |
| Ok, grem ob šestih od doma, bom bila pač tam deset minut prej. Bigdil. Upam, da mi bo danes oli hotel iti na most, ker mi gre samo do polovice potem pa dol skoči, ampak potem noče več poskušati... Tako, da imava kar smolo glede mosta. Sploh palisade in gugalnice. Opažam, da je ZPjev strah višine in zelo občutljivi na glasne poke. (ok, to je itak pri vseh psih)... | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:16 pm | |
| Moj gre vseepovsod. Samo upam, da se mu bo danes dalo me poslušat pa ne laufat in se igrat z drugimi. Jaz bom pa prišla nič prej k ob pol sedmih. Itak je to skupinski trenig brez kakega nadzora (čeprav je) in sem lahka magari pol ure v poligonu ali pa gremo po dva skupi na poligon ali pa grem magari v oni prostor brez ovir itd. Mi nihče NIČ ne more. | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:21 pm | |
| Maša kaj si boš ubula? | |
|
| |
Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 6:24 pm | |
| Jaz grem od šestih od doma. Oli pa itak vem, da ne bo poslušal - čeprav ko sem na poligonu poskušam imeti čimbolj pozitivne misli. Pa da nebi kje bila pol ure na poligonu, ti vrat zavijem. Jaz si bom ubula platnene čevlje.. (jaz pametna pač... ) | |
|
| |
blue Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Sre Jun 18, 2008 10:26 pm | |
| Danes je bilo ful fajn. Pridemo tja jaz čakam pool ure, da kdo pride, ko pa pridejo pa so neki starčki! Če se zmenimo ob pol sedmih oni pridejo dvajst do. Potlej so končno prišli in je bil največji štos ker ni bilo inštrukotrice in nismo vedeli kam po ovire kam jih postavit in sva se z Mašo kar opogumile in nekaj ovir postavile. Najprej je delala Maša z Olijem potem pa jaz z mojim. Višinske ovire so bile na mediumu naštimane, da bo še najbolj pravično. Moj je bil še kar no..lahko bi bilo bolje. Skakal mi je pa most šiba k zmešan, gugalnico gre napol pa se pol ustraši ampak s časom bo. Maša naju je snemala pri slalomu ampak pri počasnem. Tretjič mi je šel da sem samo takole nekako gledala . Vmes sta pa na drugi ograji bila dva napadalna NO-ja. Mislim, da sva z Mašo že pripovedovala o njiju. Začeli so renčati Capi se je na začetku tresel potem pa še enkrat normalno pretekel parkur. Nakoncu smo pa imeli agi tekmo. Capi je bil priden (sta bila samo Capi in Doni spuščena drugi so delali na povodcu ) in si bi prislužila eno izogibanje in eno izpuščeno palčko pri slalomu. Pa histrost še morava poštimat pa bo. Uhh, sem se razpisala. | |
|
| |
Urška Mlad pes
Število prispevkov : 4259 Age : 28 Registration date : 04/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Jun 19, 2008 3:15 pm | |
| Kaj pa še čakate z filmčkom - slaloma? | |
|
| |
Maša Admin
| Naslov sporočila: Re: Agility Čet Jun 19, 2008 3:19 pm | |
| Ja jaz morem blue poslat video, a ne. Pa moj porazen filmček iz agilityja... Pa ne rečem da ni dobro snemano, ampak sva kar malo štorasta. Npr. vsaj gugalnico mi je šel, pa most, druga pa kar malo slabo. Sicer pa nisva bila v formi zaradi namočenega poligona. https://www.youtube.com/watch?v=qt1Fs6mrfp0 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Agility | |
| |
|
| |
| Agility | |
|